Ancelotti örül a brémai döntetlennek

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 19. 15:33
Nem bosszankodik a hajrában bekapott gól miatt Carlo Ancelotti, a Milan vezetőedzője. A szakember annak ellenére sem mérges, hogy csapata így „csak” 1-1-es döntetlent játszott a Werder Bremen elleni UEFA-kupa-találkozón, a legjobb tizenhat közé jutásért rendezett párharc első mérkőzésén. A tréner elégedetten nyilatkozott a lefújás után, együttesének ugyanis nem kell hátrányból várnia a visszavágót.


Annak ellenére, hogy a Werder kezdett lendületesebben, mégis a milanói sztárcsapat szerezte meg a vezetést Filippo Inzaghi góljának köszönhetően a harminchatodik percben. Azonban az olasz együttes szurkolói hiába reménykedtek abban, hogy a visszavágót előnnyel várhatják kedvenceik, csalódniuk kellett. A hajrában ugyanis Diego kiegyenlített, és életben tartotta a németek reményét a továbbjutásra.

Carlo Ancelotti, a Milan trénere az utolsó pillanatban kútba esett győzelem ellenére elégedett az eredménnyel, amit tanítványai elértek. A szakember szerint a döntetlen is kedvező eredmény az olasz gárdára nézve a továbbjutás szempontjából.

„A döntetlent mindenképpen pozitívan értékelem – nyilatkozta az olasz tréner a Sky Italiának adott interjújában. – Ami különösen tetszett, hogy a csapatom a kezdeti gyengébb produkció után talpra állt. A találkozó elején fizikálisan gyengébbnek tűntek a srácok, azonban büszkeséggel tölt el, hogy átvették az irányítást.”

„Örülök, hogy ilyen eredménnyel várhatjuk a visszavágót, hiszen a brémaiak szerda este is bebizonyították, milyen remek csapatot alkotnak. Azonban ahogy azt gondoltam, vannak rések a Werder védekezésén is, amelyeket mindenképpen szeretnénk kihasználni a visszavágón.”

A második mérkőzést a San Siróban rendezik jövő hét csütörtökön.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu