Amerikában telepszik le Beckham?

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 22. 10:10
Még az is megeshet, hogy David Beckham családjával hosszabb időre letelepszik az Egyesült Államokban. A Los Angeles Galaxyval MLS-bajnokká lett világsztár már öt éve él a tengerentúlon, s úgy tervezi, ha véget ér karrierje, kint marad.


Nem tudni, hogy meghosszabbítja-e még egy évvel szerződését Los Angeleseben, vagy esetleg elfogadja a Paris Saint-Germain invitálását. Az viszont nagyon úgy tűnik, hogy szeretne az Egyesült Államokban élni David Beckham.

"Öt szép évet töltöttünk Los Angelesben, szeretnénk megtartani a házunkat és időnk nagy részében itt lenni - nyilatkozta Becks, miután csapatával megnyerte az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságot. - A gyerekek számára ez a legjobb hely, az emberek nagyon szeretnek minket, szóval a ház marad."

"Kaliforniában az idő is más, sehol máshol nem tapasztaltunk ilyet. A gyerekek elmennek a suliba, majd hazajönnek, lemennek a partra, vagy csobbannak egyet a medencében. Eddig minden a karrieremről szól, de eközben felnőtt a családom. És most már ez a legfontosabb."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Beckhamék bajnokok, jövője ismeretlen
VIDEÓ! Négy évet kellett várnia rá, de épp, mikor szerződése lejárt, a csúcsra ért David Beckham, hiszen az MLS hétfő hajnali döntőjében a Los Angeles Galaxy 1-0-ra győzött a Houston Dynamo ellen a kaliforniai Carsonban....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu