Álmatlan éjszakák a Real Madrid miatt

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 15. 10:01
Alig bír aludni Bernard Challandes, az FC Zürich vezetőedzője a Bajnokok Ligája első fordulója előtt. A szakembert a Real Madrid kedd esti látogatása miatt gyötri a kialvatlanság, ám nyilatkozatában hozzátette, gyerekkori álma valósul meg a királyi gárda elleni fellépéssel. Az 58 éves tréner szerint semmiképpen sem szabad tíz emberrel védekezniük a szupersztárokkal felálló blancók ellen, csapatként kell működniük.


Az egyik oldalon Johan Vonlanthen, a másikon Cristiano Ronaldo. Az egyik kispadon Bernard Challandes, a másikon Manuel Pellegrini. Itt eurómilliók, ott eurómilliárdok. No, de elég is az összehasonlításból. Főként azért, mert az előbb már említett Challandes úr a svájci lapoknak adott nyilatkozatában sem hasonlítgat. Márpedig ő a kedd este 20:45-kor a Real Madrid ellen pályára lépő FC Zürich vezetőedzője. Ha valaki, akkor ő igazán ismeri az övéit. Mire lesz elég azonban a bizakodás a sztárokkal telezsúfolt királyi gárda ellen?

„Egyrészt nagyon örülök, hogy éppen a madridiak ellen mutathatjuk meg, hogy mit tudunk. Nekem személy szerint gyermekkori álmom volt ez. Másrészről viszont aludni sem tudok napok óta, folyamatosan a Real jár az eszemben" - mesélte félig viccesen a szakember. 

„Láttuk a spanyolok eddigi két bajnokiját a Deportivo és az Espanyol ellen. Hihetetlen, mennyire sok variációs lehetőségük van akár a támadásokat, akár a védekezést figyelembe véve."

A korábban a svájci U21-es válogatott mellett dolgozó edző hozzátette, nem szabad elkövetniük azt a hibát, hogy tíz emberrel védekeznek. Szerinte a saját játékukat kell játszaniuk, hiszen van olyan játékosuk, aki igenis képes váratlan megoldásokra. Azt már mi tehetjük hozzá, hogy az egyik ilyen az elején említett válogatott Vonlanthen.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu