KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FC_ZÜRICH"
Kettőt lőtt a Bayern a BL-nyitányon 2011. augusztus 17. 22:36 VIDEÓK! A bajorok álma válna valóra, ha jövő májusban saját pályájukon játszhatnának a Bajnokok Ligája fináléjában, ehhez tették meg az első lépést a Heynckes-fiúk azzal, hogy a rájátszás első mérkőzésén 2-0-ra legyőzték az FC Zürichet. A két csapat között nagy volt a különbség, a Bayern Münchenből azonban csak Bastian Schweinsteiger és Arjen Robben volt képes a kapuba találni. A látottak alapján ennek is elégnek kell lennie a jövő heti visszavágóra.
 
Ronaldo és az ő „mesterötöse" - videók! 2010. március 15. 13:51 Nem hiába rettegnek a kapusok Cristiano Ronaldótól, hiszen amellett, hogy félelmetesen gyors és őrületesen cselez, tökéletes rúgótechnikával rendelkezik. Mi sem bizonyítja mindezt jobban, mint hogy vasárnap a Valladolid ellen immár szezonbeli ötödik szabadrúgásgólját szerezte, miután az ősszel kétszer a Zürich, egyszer a Marseille, míg néhány hete a Villarreal hálóját terhelte. Nézd meg az öt találatot és a korábbi Manchester Unitedben pontrúgásból szerzett néhány gólját!
 
Néha a svájciaknál is elpattan a húr 2009. november 4. 17:09 Letartóztattak három svájci futballszurkolót szerda este, akik az Olympique Marseille-FC Zürich Bajnokok Ligája-mérkőzés alkalmából tették tiszteletüket a francia kikötővárosban. Egyikőjöket már a meccs közben elfogták pirotechnika használata miatt, míg két randalírozót a marseille-i vasútállomáson vettek őrizetbe.
 
Álmatlan éjszakák a Real Madrid miatt 2009. szeptember 15. 10:01 Alig bír aludni Bernard Challandes, az FC Zürich vezetőedzője a Bajnokok Ligája első fordulója előtt. A szakembert a Real Madrid kedd esti látogatása miatt gyötri a kialvatlanság, ám nyilatkozatában hozzátette, gyerekkori álma valósul meg a királyi gárda elleni fellépéssel. Az 58 éves tréner szerint semmiképpen sem szabad tíz emberrel védekezniük a szupersztárokkal felálló blancók ellen, csapatként kell működniük.
 
Előbb a futball, csak utána a mezcsere 2009. szeptember 14. 22:04 Az FC Zürich vezetőedzője óva inti attól labdarúgóit, hogy túlságosan is tiszteljék a Real Madrid szupersztárjait.
 
Sevcsenko gólt lőtt, a Milan továbbment 2008. október 2. 22:05 Idegenben győzött 1-0-ra az AC Milan együttese a svájci FC Zürich ellen,így 4-1-es összesítéssel bejutott az UEFA-kupa csoportkörébe. A milánóiak győztes gólját az Olaszországba idén nyáron visszatérő ukrán gólzsák, Andrij Sevcsenko szerezte, akinek ez volt az első idei találata.
 
Hajnalék otthon kaptak ki az Udinesétől 2008. szeptember 18. 22:47 Hazai pályán kapott ki Hajnal Tamás csapata, az európai kupaporondra 1757 nap után visszatérő Borussia Dortmund az Udinesétől, a labdarúgó UEFA-kupa első fordulójának első mérkőzésén. A magyar légiós hatvanhárom percet játszott. A Milan könnyedén verte hazai pályán az FC Zürich csapatát. A Sampdoria ötöt rúgott a Kaunasnak.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu