Alcántara és Mata: irány Anglia?

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 27. 11:00
A futballvilág már régóta ismeri a nevüket, az U21-es Európa-bajnokság megnyerése pedig két angol sztárklub számára is "üzenettel" ért fel, hogy eljött az ideje a komolyabb lépéseknek. Hétfői lapértesülések szerint ugyanis az FC Barcelonában pallérozódó Thiago Alcántara és a Valencia CF-ben futballozó Juan Mata is hamarosan a szigetországba igazolhat.


A katalán fiatalember már megismerhette a Barca felnőttcsapatának légkörét, számos találkozón jutott szóhoz. De egyelőre leküzdhetetlen akadályt jelent a csillagok kiszorítása, az elmúlt hetekben fel is vetődött, a klub elengedi kölcsönbe.

Thiago Alcántara maradni akar mostani együttesénél, de most olyan esély kínálkozik előtte, amely megingathatja sziklaszilárdnak tűnő elképzelését. A szombati Európa-bajnoki döntőben Pazar, 40 m-es szabadrúgásgólt szerző középpályást ugyanis a Daily Mail szerint tárt karokkal fogadná a Manchester United. Állítólag Sir Alex Ferguson menedzser záros határidőn belül ajánlatot is tesz.

A skót szakembernek igyekeznie kell, a Barca ugyanis a Cesc Fabregas-ügyben cserealapként számol Alcántarával, akinek ez nem igazán testzik …

Szintén hétfői hír, hogy az Arsenal 18 millió fontos ajánlatot tett (!!!) Matáért a Valenciának. A 23 éves szélső nemrég azt mondta, csak az Eb után foglalkozik a jövőjével, ennek most eljött az ideje.

Mata kulcsembernek számít mostani együttesében, de a fent említett összeg elengedőnek tűnik a megszerzésére.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu