A Watford engedett: Priskin mehet

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 6. 17:23
Megegyezett egymással az Ipswich Town és a Watford együttese Priskin Tamás vételáráról.A Sky Sports értesülései szerint most már csak a 22 éves futballistával kell megegyeznie a kék-fehéreknek és napokon belül övék lehet a magyar támadó.


Priskin hat évig szerepelt a Győri ETO színeiben, mielőtt három évvel ezelőtt engedett volna a Darazsak csábításának. A Watford színeiben eltöltött esztendők után pedig most következhetegy újabb angliai állomás.

Napok óta zajlottak ugyanis a tárgyalások a két másodosztályú klub között és úgy tűnik, Roy Keane csábítása - no, meg a felajánlott több mint másfélmillió fonté - elég erős volt az alkuhoz. Most már a játékoson és igényein múlik, hogy sikerül-e dűlőre jutnia a Kékekkel. Igaz, a licitmég egymillió font alól indult és az ipswichi vezetők most a dupláját kellett, hogy ajánlják Priskinért ahhoz, hogy a Watford elöljárói is üzletet lássanak a szerződésben. 

A válogatott csatárnak nem lesz sok ideje megismerkedni új társaival, hiszen a hétvégén máris kezdődik a Championship 2009-2010-es idénye.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu