A vulkán miatt kedden utazik a Barca

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 24. 14:12
Eldőlt, nem kockáztatja meg a hét második felére akár realitássá váló viszontagságos buszos utazást, inkább kedden elrepül Londonba a Barcelona labdarúgócsapata az izlandi Grimsvotn vulkán miatt - adta hírül az együttes hivatalos honlapján.


„A Grimsvotn vulkánból a légkörbe kerülő hamu okozta bizonytalanság miatt a Barcelona első csapata kedden 22 órakor utazik Londonba repülővel" – olvasható a közleményben.

Az útról bővebb információkkal szolgál majd a nap folyamán Toni Freixa sajtószóvivő, aki az Angliába készülő szurkolóknak is tájékoztatást ad.

Josep Guardiola eközben aggodalmát fejezte ki a drukkerek miatt: „Borzasztóan szomorú lenne, ha a fél stadion üresen maradna, mert nem tudnának eljönni szimpatizánsaink."

„Nyilvánvaló, a döntőt elhalasztani nem fogják, remélem szerencsésen odaérünk, ahogy az értünk szorítók is, nélkülük nem sok értelme lenne nekünk sem a stadionban lenni."

A katalánoknak ismerős a helyzet, tavaly az elődöntő első felvonására busszal utaztak el Milánóba, ahol 3-1-re kaptak ki és végül 3-2-es összesítéssel búcsúztak a sorozattól.

Most ennyire nem súlyos a helyzet, de keddig már 252 járatot töröltek Skóciában, Észak-Írországban és Írországban. Ha pedig a szél tartósan dél felé fúj, tényleg gondokat okozhat a mintegy 20 ezer barcelonai számára az elutazás. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ferguson: Meg tudjuk állítani Messit
Sir Alex Ferguson, az angol aranyérmes Manchester United menedzsere szerint csapata készen áll a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-döntőre. A nyerőnek vélt taktika is meg van már, bár Ferguson részleteket nem árult el - persze,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu