A Valencia Luis Aragonest csábítja

Szerző: shLétrehozva: 2008. július 14. 12:48
Bár még csak most írt alá a török Fenerbahce labdarúgócsapatához, máris újabb ajánlatot kapott Luis Aragonés, a spanyol válogatott volt szövetségi kapitánya. A veterán szakvezetőt az elmúlt szezonban csalódást keltő Valencia szeretné a kispadján tudni.


Luis Aragónes alig több mint egy hete kötelezte el magát az MTK Bajnokok Ligája-selejtezőbeli ellenfeléhez, a török Fenerbahcéhez, de máris újabb ajánlatot kapott: a Valencia szeretné őt megszerezni.

 

A korábban sikeres, ám a legutóbbi szezonban csalódást keltő (igaz, a kupát sikerült elhódítani) gárda elnöke, Juan Villalonga nagy terveket szövöget a következő bajnokságra, és úgy véli, ezek valóra váltásához Aragonésre lenne szükség.

 

A Marca című spanyol napilap szerint nem csak Aragonés szerepel az elnök terveiben: állítólag Villalonga a barcelonai Xavinak és a Real Madridban futballozo Rubén de la Rednek is ajánlatot tett. Mindkét futballista tagja volt az idei Eb-n szereplő spanyol válogatott keretnek.

 

Aragonés érkezésének a hírek szerint nagyon örülne a válogatott két valenciai kulcsembere, David Silva és David Villa is. A volt szövetségi kapitány egyébként két évre szóló szerződést kötött az isztambuli együttessel.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu