A United feláldozza Nanit Sneijderért?

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 20. 10:10
David Moyes, a Manchester United menedzsere januárban komolyabb igazolásra készül, ezt ő maga ismerte el, és ahogy a csapat jelenleg áll, erre szükség is van. Olasz sajtóinformációk szerint ebben kulcsszerepet játszhat Nani, akit továbbra is szeretne Olaszországba vinni a Juventus, az angolok pedig hiába kötöttek vele ötéves szerződést, beáldozhatják a portugál szélsőt a holland támadó középpályásért, Wesley Sneijderért.


 

Nani helyzete szeptember elején oldódott meg az Old Traffordon azzal, hogy a Manchester United 2018-ig meghosszabbította a szerződését. Pedig az utóbbi években kiesett a pixisből Sir Alex Fergusonnál, és kérdéses volt a jövője, ugyanakkor a jelek szerint az új menedzser, David Moyes megint számol vele, és egyre több lehetőséget ad neki.

A gyenge forma és a kevés játéklehetőség ellenére azért a 27 éves portugál szélsőnek voltak komoly kérői a nyáron is, az olasz Juventus és a francia AS Monaco is vitte volna, de hiába volt szó már konkrét összegekről is, az angol bajnokcsapat végül csak nem adta az utóbbi szezonokban partvonalra került játékosát.

A Tuttosport információi szerint azonban a Juve nem adja fel, és januárban megint megkísérli Torinóba hozni Nanit. Antonio Conte vezetőedző nagy rajongója a támadónak, és szerinte tökéletesen illeszkedne csapata játékstílusába. Moyes ugyanakkor azt fontolgatja, hogy nagytakarítást végez januárban az Old Traffordon.

Ennek áldozatul eshet Nanin kívül Antonio Valencia is, aki az utóbbi években ugyancsak nem találta a formáját. A hírek szerint a keretnyírbálás fő oka az, hogy a United megint le szeretné igazolni Wesley Sneijdert, a Galatasaray holland támadó középpályását, aki jelenleg 12 millió fontot érhet a piacon.

A 29 éves Sneijdert már 2010 óta szeretné megszerezni a United, de a két fél többször sem tudott dűlőre jutni a fizetésben. A játékoson most sem múlik semmi, újra hajlandó lemondani fizetése egy részéről (a hírek szerint évi egymillió fontról) az Old Trafford kedvéért, de várhatóan a Galatasaray mindent megtesz majd a megtartásáért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Sneijder kiejtette a BL-ből a Juventust
A csoportköröket sem élte túl a Juventus a Bajnokok Ligájában, miután Isztambulban 1-0-s vereséget szenvedett a török Galatasaray-tól, amely így egy ponttal megelőzte a B-csoportban. A tegnap félbeszakított meccs pályája ma sem...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Juventus rámozdul Nanira
A Juventus januárban kísérletet tesz arra, hogy elhozza Nanit a Manchester Unitedtől, amely azonban csak végleg adná el, kölcsönben nem akarja elengedni....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Eldőlt: Nani marad a Unitedben
A Manchester United meghosszabbította portugál szélsője, Nani szerződését, aki így további öt évig marad az Old Traffordon. A játékosról sokáig úgy hírlett, hogy elhagyja az angol bajnokcsapatot, de ő mindig is úgy nyilatkozott,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu