A Juventus rámozdul Nanira

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 29. 12:41
A Juventus januárban kísérletet tesz arra, hogy elhozza Nanit a Manchester Unitedtől, amely azonban csak végleg adná el, kölcsönben nem akarja elengedni.


 

A Juventus vezetőedzője, Antonio Conte már korábban kinézte magának Nanit, és a goal.com szerint a télen elérkezhet a nagy pillanat.

Az ugyanakkor problémát jelenthet, hogy a torinóiak csak kölcsönben igazolnák le a portugál szélsőt, a Manchester United viszont végleg eladná megfelelő ajánlat esetén.

Arra nem apellálhatnak a Zebrák, hogy előbb-utóbb lejár a játékos szerződése, szeptemberben ugyanis 2017-ig hosszabbított a Vörös Ördögökkel.

A Juve pedig arra is hajlandó lenne, hogy átvállalja Nani teljes bérét, ami jelen esetben heti 95 ezer fontot, azaz mintegy 114 ezer eurót jelent.

Nani nem számít kulcsembernek az Old Traffordon, mindössze három bajnokin lépett pályára az idényben, a Leverkusen 5-0-s legyőzéséhez azonban góllal járult hozzá a Bajnokok Ligájában szerdán.

A Zöld-foki szigeteken született szélső 2007-ben érkezett Manchesterbe a lisszaboni Sportingtól, az angol csapat drukkerei viszont nem zárták a szívükbe, egyenesen kifütyülték a Stoke elleni meccsen múlt hónapban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu