A Roma vagy a Fiorentina helyett Basel!

Létrehozva: 2011. október 8. 14:52
A svájciak 19 éves tehetségét, Xherdan Shaqirit állítólag a Roma és a Fiorentina is árgus szemekkel figyeli, de ő egyelőre nem gondol a klubváltásra. Elmondta, örül, hogy a Basel játékosa lehet, és a jelenlegi csapatával szeretne sikereket elérni...




"Nem tudom, mit hoz a jövő, de most a Baselben futballozok, és teljesen elégedett vagyok a helyzetemmel. A jelenlegi klubommal szeretném megnyerni a svájci bajnokságot, no és a Bajnokok Ligájában is nagyon jó lenne továbbjutni a csoportkörből" - felelte a mindössze 19 éves Xherdan Shaqiri arra a kérésre, hogy szeretne-e valamelyik nagy európai klubba igazolni, miután kitudott, hogy az AS Roma és a Fiorentina is örömmel látná a soraiban. 

Shaqiri azzal került igazán reflektorfénybe, hogy mesterhármassal rukkolt ki szeptember elején a Bulgária elleni Európa-bajnoki selejtezőn - négy gólja van a sorozatban -, pénteken ugyanakkor vesztes csapat tagja volt, Svájc 10 emberrel 2-0-ás vereséget szenvedett Walesben, ezzel biztossá vált, hogy nem lesz ott az ukrán-lengyel közös rendezésű Eb-n.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu