A Real bejelentkezett Ashley Cole-ért

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 30. 12:50
Ángel di María érkezését követően könnyen lehet, újabb ismert játékos öltözik a Real Madrid szerelésébe, miután a királyiak egy hivatalos iratot küldtek a Chelsea-nek, amelyben érdeklődésüket fejezik ki Ashley Cole iránt.


A hír azután látott napvilágot, hogy Jorge Valdano, a királyiak sportigazgatója kedden bejelentette, távobbi egy-két futballista szerződtetésére lehet számítani a nyáron. Úgy tűnik, az egyik név körvonalazódik az együttes berkeiben.

A Real Madrid egy dokumentum formájában adta a Chelsea tudatára, kinézték maguknak a védőt és a The Daily Mail értesülései szerint készek ezt hamarosan egy 25 millió font körüli ajánlattal megfejelni.

A lap emlékeztet, José Mourinho, Cole egykori, a spanyolok jelenlegi trénere a Kékektől való távozása óta figyelemmel kíséri pályafutását és nagy rajongója egykori hátvédje játékának.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ashley Cole elárulta Angliát
Ashley Cole a következő üzenettel lepte meg barátait BlackBerryjén még a futball-világbajnokság előtt: Utálom Angliát és a kib*szott embereket!!! A Chelsea hátvédje szégyellheti magát, ennél nincs lejjebb. ...
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu