Ashley Cole elárulta Angliát

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 30. 09:56
Ashley Cole a következő üzenettel lepte meg barátait BlackBerryjén még a futball-világbajnokság előtt: Utálom Angliát és a kib*szott embereket!!! A Chelsea hátvédje szégyellheti magát, ennél nincs lejjebb.



Ashley Cole magánéleti botrányaitól volt hangos a brit sajtó hónapokon keresztül. A Chelsea hátvédje előbb megcsalta feleségét, majd pucér képek láttak róla napvilágot, amelyeket az egyik lotyójának küldött át.

A Chelsea hátvédje most ismét a The Sun brit bulvárlap címlapjára került, egy „barátja” ugyanis felfedte: még azelőtt, hogy a válogatott elutazott volna a vb előtti ausztriai edzőtáborba, a játékos blackberrys üzenőfalán közölte, „utálja angliát (sic!) és a kib*szott embereket”.

A trágár szavak annak fényében új értelmet nyernek, hogy Anglia gyalázatos teljesítménnyel már a nyolcaddöntőben kiesett Dél-Afrikában az ősi rivális Németország ellen, és Cole elfogadhatatlanul gyenge játéka inkább csak kilátástalanabb helyzetbe sodorta a Háromoroszlánosokat.

Ha ezek után el tud számolni a lelkiismeretével a hátvéd, akkor talán az lenne a legcélravezetőbb, ha többet magára sem húzná a válogatott mezét.

Újabb húzásával többek között azokat árulta el, akik minden spórolt pénzüket összekupogratva a helyszínen szurkoltak Angliának a vb-n, hogy aztán csalódottan, lógó orral, becsapottnak érezve magukat térjenek haza.

Ilyen problémái nem voltak Ashleynek és Ledley Kingnek, ahogy az keddi cikkünkből is kiderül. Csak azt tudjuk nekik tanácsolni, szégyelljék magukat, és egy darabig az utcára se menjenek ki!

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu