A MU 50 milliót fizetne a Dortmundnak

Szerző: SHLétrehozva: 2012. május 14. 21:05
Sir Alex Ferguson nem aprózza el: a Borussia Dortmund három játékosát is Angliába csábítaná, ráadásul cserébe 50 millió fonttal engesztelné ki az idei Bundesliga-, és Német Kupa-győztest.


 

Felvételek is készültek arról, hogy a Manchester United skót menedzsere a helyszínen, a berlini Olimpia Stadionban nézte végig a Borussia Dortmund - Bayern München Német Kupa-döntőt szombat este, melyen 5-2-re nyert Jürgen Klopp együttese.

Sir Alex Ferguson szinte biztos abban, hogy Sinji Kagava, BVB japán középpályása a következő szezont már vörösben kezdi el, de nem elégedne meg a német bajnokcsapat egyetlen játékosával. Kiszemeltjei között van még a hétvégén három gólt szerző lengyel csatár, Robert Lewandowski, és a kupadöntőn szintén betaláló német védő, Mats Hummel is.

A Daily Mail internetes honlapja szerint Lewandowski ügynöke bevallotta, hogy a játékos iránt valóban érdeklődik a Manchester United, és a Dortmund új szerződés-ajánlatával egyelőre nem elégedettek. Hummel édesapja, aki egyben menedzsere is, szintén meghívást kapott az angol városba, hogy a játékos jövőjéről tárgyaljon.

A Premier League 2011/2012-es szezonját az utolsó percekben elbukó United hajlandó lenne 50 millió fontot fizetni a három játékosért, de Hans-Joachim Watzke, a Dortmund ügyvezetője egyelőre csak annyit mondott: „Beleegyezünk Kagava távozásába, de nincs az a pénz, amiért a többieket elengednénk.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu