A Monaco 17 milliót adna Kompanyért

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 11. 10:10
Brit sajtóértesülések szerint a dúsgazdag francia AS Monaco nemcsak érdeklődik Vincent Kompany, a Manchester City belga védője iránt, hanem a januári átigazolási időszakban el is szeretné hozni a Premier League-ből, és első körben 17 millió fontot ajánl majd érte.


 

Vincent Kompany, a Manchester City védője csak most tért vissza egy hosszú sérülésből, és a Bayern München elleni, 3-2-re megnyert Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen már a kispadon kapott helyet. Igaz, végül nem küldte őt pályára Manuel Pellegrini menedzser.

A Daily Express információi szerint ráadásul nem is biztos, hogy a 27 éves belga játékos a Premier League-ben marad, ugyanis nagy iránta az érdeklődés külföldről. A francia első osztályba visszajutott AS Monaco a lap értesülései szerint januárban 17 millió fonttal kopogtat majd az angol csapat ajtaján.

Kompanyt 2008-ban vásárolta meg a Manchester City a német Hamburgtól hatmillió fontért. Az idei a hatodik szezonja, eddig 213 meccsen hét gólt szerzett. A csapattal angol bajnoki címet szerzett 2012-ben, egy évvel korábban pedig megnyerte az FA-kupát. A 2011/2012-es szezon végén a Premier League-ben az év játékosává választották az 56-szoros belga válogatott védőt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
BL: Kihúzta a MU, bosszút állt a City
Nem esett meg az a szégyen a Manchester Uniteddel, hogy zsinórban három hazai meccset is elbukik, amire utoljára 1962-ben volt példa. Ezúttal Phil Jones szöglet utáni kapásgólja mentette meg a Sahtar Donyeck elleni utolsó idei...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
City: Kompanyra újabb 3 hétig várni kell
Vincent Kompany, a Manchester City belga középhátvédje október óta sérült, de úgy nézett ki, hamarosan visszatérhet a védelem közepébe, ahol egyébként nagy szükség is lenne rá. A válogatott orvosai szerint azonban újabb három...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Vincent Kompany
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu