City: Kompanyra újabb 3 hétig várni kell

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 12. 12:55
Vincent Kompany, a Manchester City belga középhátvédje október óta sérült, de úgy nézett ki, hamarosan visszatérhet a védelem közepébe, ahol egyébként nagy szükség is lenne rá. A válogatott orvosai szerint azonban újabb három hetet kell még várnia erre Manuel Pellegrini menedzsernek és a klubnak.


 

Vincent Kompany még októberben, az Everton elleni meccsen sérült meg, azóta a Manchester City védője pihenni kényszerült. Az legfrissebb orvosi előrejezés szerint újabb három hetet kell kihagynia, így a Swansea City, a Viktoria Plzen és a Tottenham Hotspur elleni meccseket is a lelátóról kell néznie.

"Szerintem Vincent pár hét múlva rendbejön - mondta a Sky Sportsnak Lieven Messchalk, a belga válogatott fizioterapeutája. - Mindent megteszünk, hogy ne csak visszatérhessen minél előbb a pályára, de sokáig ott is maradhasson, és segíthesse a csapatát."

"Először volt egy izomszakadása, most pedig minden összejött neki. Ez az egész azért nem olyan hosszú, nyolc hét nem olyan nagy idő egy sérülés esetén, a biológiát pedig tisztelnünk kell." Kompany hiánya a Manchester City eredményein  is jól látszik, legutóbb a Sunderland otthonában kaptak ki, és csak a 8. helyen állnak a Premier League tabelláján.

Címkék: Vincent Kompany
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu