A hó győzött: elmarad a Chelsea-MU is!

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 18. 14:45
FRISSÍTVE! Teljes a káosz Angliában, ahol a zord időjárás miatt a legfrissebb hírek szerint nemcsak négy szombati bajnoki, hanem a vasárnapi Chelsea-Manchester United szuperrangadó is elmarad a Premier League 18. fordulójában! A hirtelen havazás és a tartós hideg miatt nem lép pályára a Liverpool, az Arsenal és a Tottenham sem, halasztják a Wigan-Aston Villa és a Birmingham-Newcastle-t, két találkozót viszont lejátszanak szombaton.


 

Liverpoolban a szigetországi gyakorlatnak megfelelően bár a pálya játékra alkalmas, a rendőrség tanácsára a szurkolók biztonsága miatt a halasztás mellett döntött az egyesület, azt nem tudni, mikor pótolnak.

Az indoklás szerint az éjszaka hullott nagyjából nyolc centiméter friss hó és a mínusz hat fok körüli hideg megnehezíteni a nézők számára az Anfield megközelítését és parkolási nehézségeket is okoz.

Londonban délután fél egykor kezdett szakadni a hó, olyannyira, hogy nem sokkal egy óra után az Arsenal-Stoke játékvezetője, Lee Mason a hirtelen hullott nagyjából háromcentiméteres takaró láttán úgy döntött, elhalasztja a mérkőzést.

A Chelsea-Manchester United szuperrangadót ugyan vasárnap rendezik, de szombaton negyed három körül a Kékek hivatalos honlapján közölték, a rendőrséggel egyeztetve a találkozót lefújták az intenzív havazás miatt, ahogy a Blackpool-Tottenhamet is.

Havas pillanatkép az Anfielden kívülről  

Mint azóta kiderült, hasonló kaotikus körülmények miatt nem rendezik meg Angliában a Wigan-Aston Villa, illetve a Birmingham-Newcastle találkozókat szombat délután, ahogy a Hamilton-Celtic skót bajnokit sem, de Sunderlandben már tart az összecsapás.

A Championshipben az időjárás áldozata lett a Gyepest Gábort  foglalkozató Cardiff Burnley elleni meccse, a Portsmouth-Scunthorpe és a Watford-Preston is.

Kövessétek a hétvégén a SportHirado.hu-t, ahol a programban történő bármiféle változásról azonnal beszámolunk!

PREMIER LEAGUE, A 18. FORDULÓ PROGRAMJA, 14:30-AS ÁLLÁS SZERINT:
SZOMBAT

Sunderland-Bolton 1-0 (Welbeck, 12.)
Arsenal-Stoke, elmarad
Blackburn-West Ham, 16
Wigan-Aston Villa, elmarad
Birmingham-Newcastle, elmarad
Liverpool-Fulham, elmarad
VASÁRNAP

West Brom-Wolves, 13
Blackpool-Tottenham, elmarad
Chelsea-Manchester United, elmarad
HÉTFŐ

Manchester City-Everton, 21- SH - élő!
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu