KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WIGAN_ATHLETIC"
Dzeko: Tudtam, véget ér a pechszériám 2012. január 17. 12:55 Edin Dzeko érezte, hamarosan véget ér góltalansága. A támadó fejesével hétfő este 1-0-ra nyert Wiganben a Manchester City - a bosnyák futballista 11 meccses átkot tört meg találatával. Jól érezte.
 
Hivatalos az Aston Villa nagy vétele 2011. július 29. 20:37 Átment az orvosi vizsgálaton és aláírta öt évre szóló szerződését, így hivatalosan is az Aston Villa futballistája Charles N'Zogbia, akinek 9,5 millió fontos vételárától hétfőn egyezett meg a klub a Wigannel.
 
Majd 10 milliós vétel az Aston Villánál 2011. július 25. 11:45 Charles N'Zogbia csak elhagyja a Wigant a nyáron, és az Aston Villa felé veszi az irányt, miután a két klub megegyezett a 25 éves francia válogatott szélső vételáráról.
 
Aki Carrollt 4,5 millióért vihette volna 2011. március 16. 14:47 Egy 2008-as karácsonyi történetet elevenített fel Steve Bruce, a Sunderland jelenlegi menedzsere, aki arról beszélt, hogy az idei vételára nyolcadáért leigazolhatta volna a Liverpool méregdrága támadóját, Andy Carrollt.
 
Mancini Kolo Tourénak ajánlja a sikert 2011. március 6. 11:33 Kevésbé foglalkozott a mérkőzéssel, sokkal inkább Kolo Touréval volt elfoglalva Roberto Mancini a Manchester City sovány, de éppen elegendőnek bizonyult 1-0-s győzelmét követően a Premier League 29. fordulójában.
 
Man. City: három pont, más semmi 2011. március 5. 20:29 VIDEÓ! Ali El-Habszi kapus bakija kellett a Manchester Citynek, hogy legyőzze a Wigan Athleticet a Premier League 29. fordulójában, a győztes gólt David Silva szerezte. A gyárvárosiak takaréklángon égtek, közel sem villogtak annyira, mint a múlt héten a sereghajtót 4-0-ra lerendező városi rivális United. A vendégeknek a második félidőben voltak egyenlítési lehetőségei, de mindet elpuskázták, így egyre nehezebb helyzetbe kerülnek.
 
MU: könnyed négyes a Chelsea, Pool előtt 2011. február 26. 17:54 VIDEÓ! Nem hozott balszerencsét a Manchester United számára története 13. mérkőzése a Wigan ellen, megőrizte makulátlan mérlegét, 4-0-ra győzött a Premier League 28. fordulójában a DW Stadiumban. A Vörös Ördögök az első félidőben nem, a másodikban sokkal inkább villogtak, Hernández duplázott, Rooney és Fábio is betalált, így négy pontra növelték előnyüket a tabella élén. A jövő héten a Chelsea és a Liverpool fogadja őket.
 
Botrányhőse lőtte tovább a Boltont 2011. február 16. 23:24 Az FA-kupa ötödik fordulójába jutott a Premier League 9. helyén álló Bolton, amely 1-0-ra győzött a szerdán újrajátszott Wigan elleni mérkőzésén. A győztes gólt az ősszel nem erőszakkal vádolt korábbi Werder Bremen-játékos Ivan Klasnic szerezte. A Wanderers a következő körben Gera Zoltán Fulhamjével találkozik.
 
Angliában az exspanyol ifiválogatott 2010. december 31. 13:00 A Deportivo La Coruna 23 esztendős hátvédjével, Adrian Luizzal, vagy ismertebb nevén Piscuval erősítette meg keretét a Wigan Athletic.
 
A hó győzött: elmarad a Chelsea-MU is! 2010. december 18. 14:45 FRISSÍTVE! Teljes a káosz Angliában, ahol a zord időjárás miatt a legfrissebb hírek szerint nemcsak négy szombati bajnoki, hanem a vasárnapi Chelsea-Manchester United szuperrangadó is elmarad a Premier League 18. fordulójában! A hirtelen havazás és a tartós hideg miatt nem lép pályára a Liverpool, az Arsenal és a Tottenham sem, halasztják a Wigan-Aston Villa és a Birmingham-Newcastle-t, két találkozót viszont lejátszanak szombaton.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu