A hazai csapatok napja volt Itáliában

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 1. 23:15
Izgalmas mérkőzésen, hosszabbítás után jutott az Olasz Kupa nyolcaddöntőjébe a Torino labdarúgócsapata. Magabiztosan győzelmet aratott a listavezető Lazio is a Stadio Olimpicóban. A Bologna küzdelmes mérkőzésen egy hajrában szerzett góllal jutott túl az Ascolin.


 

Az Olasz Kupa 4. fordulójának délutáni mérkőzésén a Bologna hazai pályán harcolta ki a továbbjutást az Ascoli csapata ellen. A küzdelmes, ám alacsony színvonalú összecsapáson Coelho a hajrában döntött a hazaiak javára.

 

A Bologna délutáni győzelme után a listavezető Lazio is hozta hazai pályán a papírformát az Atalanta ellen. Ledesma a 17. percben szerzett vezetést a Stadio Olimpico közönségének legnagyobb örömére. Az előnyt aztán Pandev duplázta meg a hajrában. A római kékek tehát magabiztosan jutottak a nyolcaddöntőbe.

 

Az este másik mérkőzésén a Torino hazai pályán fogadta a Livorno együttesét. A bordó mezes torinóiak jól kezdték az összecsapást, már a hetedik percben megszerezték a vezetést Corini révén.

 

Ám alig tíz percig örülhetett a hazai publikum, ugyanis Diamanti egy szép támadás végén egyenlített. Zanetti azonban még a szünet előtt újra előnyhöz juttatta a hazaiakat.

 

Ám a Livorno nem adta fel, három perccel a mérkőzés vége előtt büntetőhöz jutott, melyet Diamanti értékesített is. Megbosszulta magát a második félidőben kihagyott sok hazai helyzet. Így következhetett a hosszabbítás.

 

Ekkor azonban már nem kegyelmezett a Torino, és Barone 94. percben szerzett góljával kiharcolta a továbbjutást.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu