KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ASCOLI"
Értékes tippek kedd estére! - blog 2011. március 22. 15:46 A hétfői dán bakit és német telitalálatot követően kedden újabb focijóslat érkezett bloggerünktől. A meccset az olasz másodosztályban játsszák, de szakértőnk ezúttal kisebb meglepetést szimatol a levegőben. Értékes tippel állt elő ma estére, azaz szerinte megéri most egy méltatlanul alulbecsült együttesre tenni a pénzt. A futballmérkőzés mellett ezúttal kivételesen egy hokimeccs is szerepet kapott a két önmagában álló tippet tartalmazó menüsorban: egyenesen Csehországból, szeretettel, csak Neked!
 
„Ne védekezzetek” – kiáltotta az edző! 2009. december 6. 18:10 Őrült mérkőzésen kapott ki hazai pályán az Ascoli a Regginától szombat este a Serie B-ben. A vendégek játékosa, Carlos Valdez megsérült, ki akarta rúgni a labdát, de elvették tőle. Az akció végén Mirko Antenucci nem volt rest a kapuba rúgni a játékszert, miközben az egész vendégcsapat tiltakozott. A bíró megadta, erre verekedés tört ki, Andrea Costa (Reggina) piros lapot kapott. Giuseppe Pillon, az Ascoli edzője egy nemes gesztussal teremtett békét, utasította játékosait, hogy hagyják betalálni a vendégeket is. A végén 3-1-re kikapott az Ascoli.
 
A hazai csapatok napja volt Itáliában 2008. október 1. 23:15 Izgalmas mérkőzésen, hosszabbítás után jutott az Olasz Kupa nyolcaddöntőjébe a Torino labdarúgócsapata. Magabiztosan győzelmet aratott a listavezető Lazio is a Stadio Olimpicóban. A Bologna küzdelmes mérkőzésen egy hajrában szerzett góllal jutott túl az Ascolin.
 
Labdarúgás, olasz kupa: hazai pályán jutott tovább a Bologna 2008. október 1. 17:58 Az olasz labdarúgó kupa negyedik fordulójából 1-0-ás hazai győzelemmel lépett tovább a Bologna FC, az Ascoli csapata ellen.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu