A Chelsea újra „rátámad” Kakára

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 11. 15:58
Roman Abramovics nem packázik és ismét megkörnyékezi Kakát, a Real Madrid 28 esztendős középpályását. S hogy a Chelsea dúsgazdag tulajdonosa nyomatékot is adjon óhajának, mindemellé 25 millió ropogós fontot is adna.


Carlo Ancelotti menedzser és a londoni együttes ismét a fejébe vette, hogy megszerzi a Madridban csak szenvedő játékost. Edző és futballista korábban már dolgozott együtt a Milanban – Ancelotti egyik kedvence volt Kaká.  

A Daily Mail úgy tudja, nyáron 25 millió fontos ajánlatot tesz érte a Chelsea, aki így Fernando Torres mögött és David Luíz előtt fantasztikus elegyet alkothatna. Legalábbis ez a Kékek elképzelése. 

Ancelotti anno, 2003-ban 7,2 millió fontnak megfelelő összegért vette Kakát a Sao Paulótól. A makacs térdsérülése miatt csupán epizodista zsenit a Real 56 millió fontért vette tovább 2009 júniusában – öt hónappal azután, hogy a Manchester City 100 milliót ajánlott érte...

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kaká megsérült, és nem igazol Milánóba
Kiújult a Real Madrid brazil aranylabdása, Kaká térdsérülése, aki nem léphet pályára a Hércules elleni, szombati bajnokin és a jövő szerdai, Lyon elleni BL-nyolcaddöntő-visszavágón sem. Közben ügynöke, Ernesto Bronzetti...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu