Kaká megsérült, és nem igazol Milánóba

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 8. 16:35
Kiújult a Real Madrid brazil aranylabdása, Kaká térdsérülése, aki nem léphet pályára a Hércules elleni, szombati bajnokin és a jövő szerdai, Lyon elleni BL-nyolcaddöntő-visszavágón sem. Közben ügynöke, Ernesto Bronzetti kijelentette, kizárt, hogy a nyáron a Milanhoz igazoljon védence.


A 28 éves sztár fájós térddel játszotta végig a 2010-es vb-t, elkerülhetetlen volt műtétje augusztusban, amely után csak januárban ölthette ismét magára a Real mezét. Azóta csak négy alkalommal volt kezdő, összesen két gólt szerzett.

Tizenöt napot kell kihagynia, ismét a jobb térde rakoncátlankodik a klub közleménye szerint

Egyik menedzsere, az átigazolási piac egyik legbefolyásosabb ügynöke, Ernesto Bronzetti szeretne véget vetni a Kaká esetelges távozásáról szóló pletykáknak.

"Teljesen kizárt, hogy a nyáron elhagyja a Real Madridot, folytatja kalandját a blancókkal -  reagált a királyi gárda ügyeiben meglehetősen járatos Bronzetti az ügyben, azok után, hogy mindkét milánói sztárklubbal szóba hozták védencét.

Jó hír is kiszivárgott a Real "orvosi rendelőjéből", a vártnál gyorsabban gyógyul Gonzalo Higuaín januári porckorongsérvműtétje után, és nagyon valószínű, hogy be tud kapcsolódni a szezon hajrájába. Az argentin csatár célja, hogy a Király-kupában rendezett április 20-i Clásicóra felépüljön, de az sem kizárt, hogy egy esetleges BL-negyeddöntő visszavágón tér vissza hosszú hónapok után.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu