A Chelsea szerződtette Villas-Boast

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 22. 11:43
Durranhatnak a pezsgősdugók a Chelsea-nél: a klub hivatalos közleményben tudatta a világgal, már kifizette az FC Portónak járó 15 millió eurót, vagyis Andre Villas-Boas lelépési díját! A Kékek szerdán délben bejelentették, három éves szerződést kötöttel a szakemberrel.


A fiatal és rendkívül ambiciózus szakember kedden közölte, elhagyja eddigi klubját, az Európa-liga idei győztesét. Az FC Portóval kötött szerződése azonban tartalmazta azt a kitételt is, csak akkor írhat alá új együtteshez, ha 15 millió eurós „fájdalomdíjat” szurkol le. Nyilvánvaló volt, ezt nem Villas-Boas utalja át, hanem leendő munkaadója.

A Chelsea a legutóbbi szezon végén menesztette Carlo Ancelottit, azóta kereste a megfelelő utódot. Sokáig hírlett, hogy Guus Hiddink tért vissza, de a tapasztalt holland szakembert szerződést köti a török szövetséghez, ez megtorpedózta a kettős munkavállalást.

Andre Villas-Boas az elmúlt hónapokban irányította magára a figyelmet, káprázatos sikereket ért el „fiaival”. Az FC Porto hatalmas fölénnyel lett bajnok és Európában is Pazar eredményeket ért.

Az angol média máris azt találgatja, hogy milyen következményekkel jár a portugál tréner érkezése. A Jose Mourinho nyomdokain haladó szakember állítólag 80-100 millió fontból erősíthet, hogy megfelelően erős kerettel vágjon az új szezonban.

„Andre kiváló jelölt volt erre a posztra. Egyike a futballvilág legtehetségesebb fiatal menedzsereinek. Rövid idő alatt is nagy sikereket ért el. Ambíciója és elkötelezettsége találkozott a Chelsea elképzeléseivel, biztosak vagyunk abban, Andre vezetésével még nagyobb sikereket érhetünk el Angliában és a Bajnokok Ligájában. Andre tapasztalatokkal felvértezve tér vissza ahhoz a klubhoz, amelyben már eltöltött három évet. A Chelsea már korábban is nagyra tartotta, örömmel üdvözüljük ismét a csapatnál” – áll a londoni klub hivatalos közleményében.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu