"A Chelsea nyeri meg a BL-t!"

Szerző: SHLétrehozva: 2012. március 28. 15:34
Salomon Kalou lőtte előnybe a Chelsea-t Lisszabonban, az elefántcsontparti csatár annyira örült a góljának, hogy mindjárt el is ragadtatta magát. De legalábbis kijelentette, a londoniak ott lehetnek a májusi fináléban, sőt, meg is nyerhetik azt.



Roman Abramovics 2003 óta tartó álmáról beszélt Salomon Kalou, az orosz tulajdonos csaknem tíz esztendeje "kergeti" a legrangosabb európai kupatrófeát. A csapat azóta egyszer, 2008-ban a döntőig menetelt, ahol egy elhibázott tizenegyes miatt el is bukott. Na majd most!

"Úgy vélem, nincs semmi, ami miatt ne nyerhetnénk meg a Bajnokok Ligáját - kezdte a támadó, aki a 75. percben állította megoldhatatlan feladat elé a Benfica kapusát. - Minden lehetséges. Megvan hozzá a csapatunk, megvannak hozzá a játékosok.

Mivel André Villas-Boas alatt háttérbe került, Kalounak különösen sokat jelent Roberto Di Matteo bizalma.

"Fontos volt a számomra, hogy újra betaláljak. Boldog vagyok, hogy megint a csapatban lehetek, hogy játszhatok és gólt lőhetek. Van még bennem plusz, amivel segíthetem a csapatot. Mondjuk egy BL-győzelem elérésében!"

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Chelsea: újra nyeregben...
José Mourinhóhoz hasonlóan a keddi játéknap másik győztes hadvezére is örömmel vette tudomásul csapata teljesítményét. Roberto Di Matteo vezetésével megtáltosodott a Chelsea, amely a menedzser szerint visszatért a sikerek...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Chelsea: hatalmas lépés az elődöntő felé
A Chelsea lépéselőnyből várhatja a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóját, miután 1-0-ra győzött a Benfica vendégeként. Terry kezezéséért büntetőt kellett volna adnia a bírónak 0-0-nál, elmulasztotta. Torres nagyot...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu