A Barca is harcba száll Robinhóért?

Szerző: shLétrehozva: 2008. július 18. 08:41
Spanyol médiaértesülések szerint a Barcelona is szívesen látná soraiban Robinhót, a Real Madrid kiváló labdarúgóját. A brazil futballistát az utóbbi időben angol klubokkal, a Chelsea-vel és a Manchester Uniteddel hozták szóba. A játékos ügynöke elég szkeptikus a klubváltást illetően.


A Manchester United és a Chelsea után újabb nagy klub merült fel, mint Robinho lehetséges jövőbeni munkaadója: az FC Barcelona

 

A katalán sztárcsapat legnagyobb riválisától, a Real Madridtól szeretné elcsábítani a brazil támadót, és már beszélt is annak ügynökével, Wagner Ribeiróval.

„A Chelsea-től már hivatalos ajánlatot kapott a klub, ezt Ramón Calderón elnök és Predrag Mijatovics sportigazgató már fontolgatja” – nyilatkozta Ribeiro az Onda Cero rádióállomásnak. – „Ám nem vagyok bizakodó Robinho távozását illetően, mivel Calderón úr nagyon sokat, 150 millió eurót kér érte.”

 

Ribeiro hozzátette, hogy hétfőn beszélt a Barcelona egyik vezetőjével, de tovább irányította őt Calderónhoz, mivel az ő kezei – elmondása szerint – meg vannak kötve.

 

Robinhót korábban a Cristiano Ronaldo-féle üzlet részeként hozták hírbe a Manchester Uniteddel, és ennek a brazil futballista nem nagyon örült. A hírek szerint a Chelsea-hez már szívesebben menne, és állítólag még a pekingi olimpia előtt szeretne lezárni minden találgatást.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu