A balszerencsét okolják a Bayernnél

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 3. 10:07
Louis van Gaal, a Bayern München mestere szerint a jobb csapat esett ki a Német Kupa elődöntőjében, és a bunkertaktikát választó Schalke nem érdemelte meg a továbbjutást. Felix Magath az eredményen kívül sok mindennek nem tud örülni, az viszont kétségkívül feldobja.


 

A Bayern és a Schalke sem játszott csúcsformában a Német Kupa elődöntőjében szerda este, de a gelsenkircheniek egy helyzetüket gólra váltották, így ők készülhetnek a májusi fináléra.

Louis van Gaal, a bajorok vezetőedzője amondó, igazságtalan eredmény született, de a játékvezetőt is bírálta.

„Nagy csalódás ez a játékosaimnak, de a futball már csak ilyen: az egyik csapat csak védekezik, kontrázik, majd betalál és nyer. A második félidőben oroszlánként küzdöttünk, de a szerencse is elpártolt mellőlünk. Ráadásul egy büntető is járt volna nekünk” – mondta, arra az esetre utalva, amikor a hajrában Mario Gomezt buktatták a büntetőterületen belül.

A győztes vezér, Felix Magath sem tagadja, finoman szólva sem támadófocival verték meg a bajor rekordbajnokot.

„A második játékrészben nem sok mindent csináltunk a védekezésen kívül, de ahogy vártam, két kemény meccs után a Bayern nem volt kellően friss. A fogadókedvűek jól jártak a győzelmünkkel, nagyot kaszálhattak” – viccelődött a tréner.

A továbbjutás Manuel Neuernek jelenthette a legnagyobb elégtételt: a Schalke kapusának nyári megszerzését fontolgatja az FCB, a hazai szurkolók azonban az egész meccsen tüntettek ez ellen.

„A labdát figyeltem, és nem azt, milyen transzparenseket raknak ki, vagy mit énekelnek rólam. Azt akartam, hogy jó meccset játsszunk, és úgy is lett” – magyarázta a lefújás után a válogatott hálóőr.

A győztes gólt fejelő Raúl a gelsenkircheni drukkereknek ajánlja a győzelmet.

„Nagyon boldog vagyok. Az egész csapat száz százalékot nyújtott a pályán. Fantasztikus szellemben küzdöttünk, a szurkolóink nagyon megérdemelték, hogy bejussunk a döntőbe” – fogalmazott a spanyol sztár.

A Schalke a másodosztályú Duisburggal találkozik a május 21-i berlini fináléban.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Raúl kifejelte a Bayernt a kupából
A Bayern nem jutott a Német Kupa döntőjébe, a Schalke ugyanis Raúl fejesgóljával 1-0-ra nyert Münchenben a négy között, és játszik finálét a Duisburggal. Ribéry és Robben kedvetlenül focizott, ez megpecsételte a bajorok sorsát....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu