Újra bajnok a Detroit Shock együttese

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 6. 09:24
A Detroit Shock együttese nyerte meg az amerikai női kosárlabda-bajnokságot (WNBA). A michigani együttes a döntő harmadik mérkőzésén 76-60-ra verte a San Antonio Silver Stars gárdáját, így az elmúlt hat kiírást számítva a harmadik sikerét aratta.


Két idegenbeli siker után ünnepelni gyűltek össze a Detroit Shock sportcsarnokában a szurkolók. Kedvenceiknek már csak egy sikerre volt szükségük ahhoz, hogy megnyerjék harmadik címüket az elmúlt hat évet számítva.

 

Katie Smith vezérletével végül sikerült is behúzni a harmadik meccset. A klasszis 18 ponttal járult hozzá csapata 76-60-as győzelméhez, de Taj McWilliams-Franklin is kitett magáért, ő 13 ponttal zárt. A mérkőzés legeredményesebb játékosa ennek ellenére a texasiaktól került ki, Ann Wauters 19 ponttal zárt.

 

A Detroit az előző évben hatalmas csatában maradt alul a döntőben, a Phoenix Mercury öt mérkőzésen szerezte meg a bajnoki címet.

 

A San Antonio a harmadik mérkőzésen nem adta meg magát könnyen, hiszen félidőben még négy ponttal vezetett a Detroit ellen. A harmadik negyed után azonban már négy pont volt a hazaiak előnye, akik a záró játékrészben fölényessé tették a győzelmet.

 

ÉSZAK-AMERIKAI NŐI KOSÁRLABDA-BAJNOKSÁG (WNBA), DÖNTŐ, 3. MÉRKŐZÉS:
Detroit Shock - San Antonio Silver Stars 76-60 (16-16, 14-18, 19-11, 27-15)

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu