Új trió a pécsi kosárpalánkok alatt

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 8. 11:46
Három új játékossal, Bencze Zoltán centerrel, Jermaine Spivey hátvéd-bedobóval és Thomas Kelley irányító-hátvéddel vág neki az új bajnoki szezonnak a Pécsi VSK-Panthers férfi NB I-es kosárlabdacsapata. Az együttes csak akkor kap prémiumot, ha bekerül a legjobb négy hazai együttes közé.


Egy pécsi, belvárosi szálloda éttermébe hívták sajtótájékoztatóra az érdeklődőket a pécsi vezetők. Három új, meghatározó embernek szánt kosarast mutattak be, miközben Sztojan Ivkovics méltatta is őket.

„Vitathatatlan, hogy Bencze az egyik legjobb hazai center – jellemezte a székesfehérváriaktól megszerzett új igazolást Ivkovics. - Kelley már többször bizonyította, milyen remek adottságai vannak, hiszen egyszer a döntőbe kerülésért, egyszer pedig a legjobb négy közé jutásért lejátszott sorozatban villogott ellenünk, mindkétszer a Szolnok jutott tovább. A Finnországból visszatért Spivey is egyértelműen jó vásár volt, hiszen a maga posztján kiemelkedő játékra képes.”

Újdonságnak számít, hogy nem azonos edzéstervet hajtanak végre a játékosok, mindenki a posztjának, korának megfelelő egyéni programot végez a szakmai stáb irányítása mellett.

Az elvárható teljesítményről elmondták a vezetők, alapvető követelmény a legjobb nyolc közé jutni, bár külön jutalom csak akkor van beígérve, ha a négyes elitbe is bejutnak.

A pécsiek hamarosan játszanak zártkapus meccset is kaposváriakkal, aztán ellátogatnak Boszniába egy rangos tornára, de nem feledkeznek meg a rajt előtt, a saját torna megrendezéséről sem.

Két játékos is akad, aki sérüléssel bajlódik. Az irányítóhátvéd Hosszú Gergely mindkét térdéből porcdarabot távolítottak el, Grebenár Péter térde pedig a válogatott edzőtáborozása során dagadt be.

 

AZ ÚJ SZERZEMÉNYEKRŐL, SZÁMOKBAN
Bencze Zoltán: 5-ös poszt, 1981. június 14., 212 cm, 116 kg
Thomas Kelley: 1-2-es poszt, 1976. szeptember 23., 189 cm, 79 kg
Jermaine Spivey: 2-3-as poszt, 1972. május 26., 190 cm, 93 kg

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu