Kétséges Spivey pécsi visszatérése

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 22. 17:49
Hazautazott az Amerikai Egyesült Államokba Jermaine Spivey, a PVSK-Panthers NB I-es férfi kosárlabdacsapatának játékosa. Mindez a karácsony közeledtével indokolt is lehetne, de az már erősen kétséges, januárban visszatér-e az amerikai kosaras Baranyába. Egyelőre hivatalos állásfoglalás nincs az esettel kapcsolatban, ám azt suttogják, nem holmi rokonlátogatás miatt távozott a pécsi együttes bedobója.


„A szakmai igazgató, Ivkovics Sztojan kedden már talán többet is mondhat az ügyről” – jelentette ki Máté János, a szakosztály vezetője. - Jelenleg erről többet senki sem tud, ezért én sem mondhatok mást.”

 

Üzenet értékű, hogy egy, a csapathoz rendkívül közel álló személy, a „sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom az információt” szófordulattal hárította el az érdeklődést.

 

Szinte véglegesnek tekinthetjük a távozást, hiszen mindezt Spivey barátnője már vasárnap elpanaszolta egy társaságban. Ha valaki biztosat tudhat az ügyben, akkor a hölgy nyilván a beavatottak közé tartozik. Neki ugyanis semmi érdeke sem fűződne a titkolódzáshoz, ráadásul a „rémhír” terjesztéséből sem húzhatna hasznot.

 

Bár kifelé nem közölték, állítólag szakmai körökben valóban elégedetlenek voltak a kosárlabdázó teljesítményével. S hogy mi lesz végül a játékos sorsa? Hamarosan minden kiderül.

 

KOSÁRLABDÁS NÉVJEGYKÁRTYA HELYETT
Név: Jermaine Spivey
Származása: merikai
Poszt: irányító-bedobó
Kor: 36 év
Magassága: 189 cm
Korábbi magyar klubja: Dombóvár, Albacomp
Legutóbbi csapata: KTP Basket Kotka (finn)

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu