Brutális könyökös Los Angelesben - videó

Szerző: SHLétrehozva: 2012. április 23. 09:44
A Los Angeles Lakers kétszeres hosszabbításban nyert az Oklahoma City Thunder ellen az NBA alapszakaszának egyik utolsó meccsén. A legemlékezetesebb pillanat mégsem egy hárompontos vagy egy zsákolás volt, hanem egy brutális könyökütés.


 

Ron Artest 2011 szeptemberében változtatta a nevét hivatalosan is Metta World Peace-re, de úgy látszik, csak a nevében van benne a béke. Az Oklahoma City Thunder elleni meccs második negyedében egy zsákolás után annyira felpörgött, hogy nemcsak a mellkasát verte, hanem a visszaérkező James Hardent könyökkel, erőteljesen fejbe verte.

A vendégek játékos azonnal elterült a parketten, orvosi segítséget kellett hívni hozzá. Lett is ebből perpatvar, az Oklahoma játékosai neki akartak menni Mr. Világbékének, de szétválasztották őket. A meccs hivatalos ellenőrei a felvételeket visszanézve azonnal kiállították World Peace-t.

"Felhevült és izgatott voltam, szerencsétlen dolog, hogy James-t véletlenül megütöttem a könyökömmel - magyarázkodott a vétkes a meccs után. – Remélem, rendben van. Elnézést kérek a Thunder csapatától és James Hardentől. Szerencsétlen eset volt."

A vendégcsapat később bejelentette, hogy Hardennek agyrázkódása volt, a hazai pedig, hogy Motta World Peace valószínűleg többmeccses eltiltásra számíthat. A meccs egyébként kétszeres hosszabbításban dőlt el a Lakers javára, Kobe Bryant újra a régi, ezt 26 pontja, 8 gólpassza és 6 lepattanója jelzi.

A szezon negatív rekordere, a Charlotte Bobcats sorozatban huszadik vereségét szenvedte el. A Délkeleti Csoport sereghajtója ezúttal a Sacramento Kingstől kapott ki hazai pályán 114-88-ra. Az alapszakaszban a Charlotte 63 eddigi mérkőzéséből csak hetet (!) tudott megnyerni, 56-ot elveszített.

A játéknap legjobb dobója Carmelo Anthony, a New York knicks bedobója volt, aki 39 pontot szórt Atlantában. Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakasza április 26-án, azaz pár nap múlva véget ér, a két főcsoportban már csak 1-1 hely szabad a rájátszásra, a többi eldőlt.

ÉSZAK-AMERIKAI PROFI KOSÁRLABDA-BAJNOKSÁG
Az április 23-i játéknap eredményei:
Atlanta Hawks - New York Knicks 112-113
Los Angeles Lakers - Oklahoma City Thunder 114-106 - kétszeri hosszabbítás után
Charlotte Bobcats - Sacramento Kings 88-114
Detroit Pistons - Toronto Raptors 76-73
Miami Heat - Houston Rockets 97-88
San Antonio Spurs - Cleveland Cavaliers 114-98
Minnesota Timberwolves - Golden State Warriors 88-93
Denver Nuggets - Orlando Magic 101-74
Los Angeles Clippers - New Orleans Hornets 107-98
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu