A Thrashers szétzúzta a Carolinát

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 10. 08:19
A Carolina háromgólos, 5-2-s vereségbe szaladt bele hazai pályán az Atlanta ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga vasárnapi játéknapján. A Chicago valósággal átgázolt a Calgaryn, míg az Edmonton és a Florida idegenben is otthonosan érezte magát. A Phoenix pont nélkül eresztette útjára a San Josét.



A Carolina öt gólt szedett be az Atlanta ellen, pedig egészen másként kezdődött a találkozó: az első harmadban egyetlen árva gól sem született, és semmi jel nem utalt arra, hogy kiütéses vereséget szenved a hazai együttes.

A második felvonásban azonban beindult a vendéghenger, és négyszer is megzörgették a hálót, szemben a Hurricanes két találatával.

A záró játékrészben Marty Reasoner nyugtatta meg végleg a Thrasherst, és biztosította be a magabiztos, 5-2-s sikert.

Az Edmontonnak két gól is elég volt az üdvösséghez, lévén a New Jersey csupán egyszer tudta bevenni a kaput, így üres kézzel volt kénytelen lekorcsolyázni a jégről.

Az Anaheimnek sem jelentett előnyt a hazai környezet. A meccs hőse egyértelműen a floridai David Booth volt, aki csapata mindhárom találatában aktív szerepet vállalt, lévén mindannyiszor ő mattolta az ellenfél kapusát.

A Chicago hatot mért a Calgary Flamesre, méghozzá úgy, hogy hat különböző játékosa iratkozott fel az eredményjelző táblára, így nyugodt szívvel állítható, az egész csapat sikerének tudható be a diadal.

 

Észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL), vasárnapi játéknap:
Carolina Hurricanes-Atlanta Thrashers 2-5
Chicago Blackhawks-Calgary Flames 6-1
New Jersey Devils-Edmonton Oilers 1-2
Anaheim Ducks-Florida Panthers 1-3
Phoenix Coyotes-San José Sharks 4-2
 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu