Volkan Demirel az elődöntőt is kihagyja

Szerző: shLétrehozva: 2008. június 23. 21:31
Döntött, és nem engedi játszani a németek elleni elődöntőben Volkan Demirel kapust az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA). Az Európa-bajnokságon menetelő törökök fellebbezést nyújtottak be, miután futballistájuk egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a csehek elleni utolsó csoportmérkőzésen begyűjtött piros lapja miatt, egy újabbat pedig azért, mert nem ment be az öltözőbe, hanem a szabályokat megszegve, kiállítása után a kispadon foglalt helyet.


Amilyen szerencséje van Törökországnak a pályán, akkora pechje van azon kívül. Nem elég, hogy a németek elleni szerdai elődöntőn nem lehet ott a hőssé vált, ám megsérült Nihat Kahveci, és a szintén maródi Emre Güngör, sárga lapok okán kihagyja a derbit Emre Asik, Tuncay Sanli, illetve Arda Turan, s több mint kétséges a szereplése Emre Belözoglunak, Servet Cetinnek és Tümer Metinnek is. Most pedig itt a legújabb probléma...

 

 

Az UEFA ugyanis megerősítette korábbi döntését, miszerint a gárda első számú kapusának, Volkan Demirel kapusnak két meccset, azaz a negyeddöntőt és egy esetleges siker esetén az elődöntőt is ki kell hagynia, mert a csehek elleni találkozó hajrájában, majd kiállítása után az oldalvonal mellett viselkedett nem odaillő módon.

 

 

 

A több sebből vérző Törökország fellebbezett, ám az újabb arculcsapást követően Fatih Terim tulajdonképpen egy szedett-vedett válogatottat lesz kénytelen szerepeltetni a talán egyébként is esélyesebbnek tűnő németek elleni elődöntőben.

 

 

 

S hogy a baj teljes legyen: a török szövetségnek a szurkolók és saját tisztségviselői miatt fizetnie is kell 42 100 dollárt. A csehek elleni, rendkívül izgalmas hajrában 3-2-re megnyert találkozó lefújása után több török drukker megpróbált bejutni a játéktérre, az öltözőben pedig 25 olyan személy ünnepelt együtt a csapattal - többségük szövetségi munkatárs -, akinek nem volt a stadionnak arra a részére érvényes akkreditációja.

 

Demirelt a horvátok elleni negyeddöntőben tizenegyest is védett Rüstü Recber helyettesíti majd a török ketrecben.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu