KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VOLKAN DEMIREL"
A világ legvalószínűtlenebb meccse! 2009. november 30. 20:35 VIDEÓ! Tippmixgyilkos mérkőzés a török bajnokságban: egészen egyszerűen megmagyarázhatatlan, ami a Fenerbahcével történt a kiesőjelölt Kasimpasa ellen a hétvégén. A kiscsapat már az első percben vezetéshez jutott Isztambulban úgy, hogy az ország legjobb kapusának tartott Volkan Demirel élete potyáját kapta. Egy kósza labdát akart begyűjteni az alapvonal előtt, de maga mögé paskolta, Gökhan Gülec pedig megköszönte az ajándékot. Nyert is 3-1-re a Kasimpasa, pedig egy újabb sikerrel megszökhetett volna a riválisoktól a Fener. Van erre magyarázat?
 
Angliában folytathatja a Fener kapusa 2008. július 16. 20:42 Mehmet Aurelio után újabb kulcsjátékos távozhat a török labdarúgó-bajnokságban szereplő Fenerbahce együttesétől: török sajtóértesülések szerint ugyanis Volkan Demirel kapust a Manchester City együttese vinné. A válogatott futballista hazája válogatottjával bronzérmet szerzett az idei Európa-bajnokságon.
 
Volkan Demirel az elődöntőt is kihagyja 2008. június 23. 21:31 Döntött, és nem engedi játszani a németek elleni elődöntőben Volkan Demirel kapust az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA). Az Európa-bajnokságon menetelő törökök fellebbezést nyújtottak be, miután futballistájuk egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a csehek elleni utolsó csoportmérkőzésen begyűjtött piros lapja miatt, egy újabbat pedig azért, mert nem ment be az öltözőbe, hanem a szabályokat megszegve, kiállítása után a kispadon foglalt helyet.
 
Euro 2008: Volkan Demirel kétmeccses eltiltást kapott 2008. június 18. 12:20 Két mérkőzésre szóló eltiltást kapott Volkan Demirel, a labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő török válogatott kapusa.
 
Euro 2008: Terim szerint jogos volt Volkan kiállítása 2008. június 16. 13:01 Fatih Terim, a török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a svéd bíró jogosan állította ki a kapus Volkan Demirelt a csehek elleni vasárnapi esti Európa-bajnoki mérkőzés hajrájában.
 
Fatih Terim felejthetetlen játékot vár 2008. június 15. 15:50 Fatih Terim szövetségi kapitány jó hangulatban készül a csehek elleni sorsdöntő Európa-bajnoki csoportmérkőzésre, úgy véli, a török labdarúgó-válogatott felejthetetlen játékkal okoz boldogságot szurkolóinak. A kapus Volkan Demirel szerint kilencven perc alatt eldől a negyeddöntőbe jutás, nem lesz szükség 11-es párbajra.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu