Királyok látták el a szexi pókeres baját

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 10. 21:18
Az 1996-os világbajnok, Huck Seed nyerte a 1,5 millió dollár összdíjazású kieséses rendszerű rangos versenyt, az NBC National Heads-Up Poker Championship döntőjét vasárnap. A négyszeres vb-karkötős 64 sztárral tarkított mezőnyben diadalmaskodott, a fináléban az amerikai szépséget, Vanessa Roussót búcsúztatva, király párra fejlődő K7-es lapjával. Seed félmillió dollárral gazdagodott, a szexi második helyezett bánatát negyedmilliós nyeremény csillapította.


Világbajnokok egész sora, klasszisok tömkelege, azaz a póker krémje nézett egymással farkasszemet az amerikai heads-up bajnokságon az elmúlt héten. Az egy az egy elleni játék specialistái között megtalálhattuk Gus Hansenen Phil Hellmuthon és Daniel Negreanun át Bertrand Grospellierig az összes sztárt.

 

A kétnapos versenyen a kőkemény pókerarcok mellett hat hölgy is szerepelt, így Jennifer Harman, Jennifer Tilly és Vanessa Rousso. Utóbbi fantasztikusan szerepelt, sorozatban hat párbajt nyert meg és egészen a döntőig menetelt.

 

 

A 26 éves szépséges profi a negyeddöntőben a négyszeres vb-karkötős Negreanut babonázta meg, majd a legjobb négy között a félelmetes játékkal rendelkező Grospelliert múlta felül.

 

A döntőben a kétméteres óriás, Huck Seed nézett vele farkasszemet és hosszas csata után király párra fejlődő K7-es lapjával verte Roussót, aki 250 ezer dolláros csekkel vigasztalódott. A bajnok Seed félmillióval térhetett haza. 

 

A tengerentúli pókervilággal kapcsolatos hír, hogy május 6-10. között az olaszországi Velence ad otthont a legrangosabb amerikai bajnokság, a WPT (Póker Világsorozat) egyik tavaszi állomásának.  

KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK:

 

NBC, NATIONAL HEADS-UP POKER CHAMPIONSHIP,
20,000 DOLLÁROS NL HOLD'EM, VÉGEREDMÉNY:
1. Huck Seed Egyesült Államok 500,000 dollár
2. Vanessa Rousso Egyesült Államok 250,000 dollár
3. Bertrand Grospellier Franciaország 125,000 dollár
3. Sam Farha Egyesült Államok 125,000 dollár
5. David Oppenheim Egyesült Államok 75,000 dollár
5. Daniel Negreanu Kanada 75,000 dollár
5. Phil Hellmuth Jr. Egyesült Államok 75,000 dollár
5. David Williams Egyesült Államok 75,000 dollár

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu