KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VANESSA_ROUSSO"
A varázsló lepókerezte a címlaplányt 2010. december 9. 17:04 VIDEÓ! Pályafutása második topkategóriás tornagyőzelmét aratta csütörtökön Antonio Esfandiari, aki megnyerte a WPT (World Poker Tour) Doyle Brunson Five Diamond Classic 10 ezer dolláros nevezésű főversenyét. Az iráni születésű egykor varázslóként tevékenykedő hivatásos kártyás jól ismert nevekkel tarkított fináléból került ki győztesen, és 32. születésnapját 860 ezer dolláros (180 millió forintos) nyereménnyel ünnepelhette.
 
Megadöntőben a kétdiplomás pókerdíva 2010. december 8. 21:21 Hallottál már Vanessa Roussóról? Ha nem, akkor jobb lesz ha megjegyzed nevét, mert amellett, hogy a híres Sports Illustrated címlapján szerepelt, rendkívül intelligens és minden idők egyik legjobban kereső női pókerjátékosa. Nyereményeit magyar idő szerint csütörtökön a világ egyik legnagyobb pókerszériájának topviadalán, a 10 ezer dollár nevezésű WPT (World Poker Tour) Doyle Brunson Five Diamond Classic hatfős döntőjében gyarapíthatja.
 
200 milliót kaszált a szőke pókerbálvány 2009. május 4. 19:15 A nem mindennapi adottságokkal rendelkező amerikai szépség, Vanessa Rousso nyerte az EPT (Európai Pókersorozat) Monte Carlo királykategóriás versenyét, a 25 ezer eurós nevezési díjú NL Hold'em-tornát vasárnap. A szponzorált profi bankszámlájára 720 ezer euró (200 millió forint) vándorol, miután a döntőben olyan ászokat győzött le, mint a litván Antanas Guoga (Tony G) illetve a német Florian Langmann. A viadalon szerencsét próbált a magyar Demján Sándor és Bartha András is, de jóval a fizetős helyek előtt búcsúztak.
 
Királyok látták el a szexi pókeres baját 2009. március 10. 21:18 Az 1996-os világbajnok, Huck Seed nyerte a 1,5 millió dollár összdíjazású kieséses rendszerű rangos versenyt, az NBC National Heads-Up Poker Championship döntőjét vasárnap. A négyszeres vb-karkötős 64 sztárral tarkított mezőnyben diadalmaskodott, a fináléban az amerikai szépséget, Vanessa Roussót búcsúztatva, király párra fejlődő K7-es lapjával. Seed félmillió dollárral gazdagodott, a szexi második helyezett bánatát negyedmilliós nyeremény csillapította.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu