A varázsló lepókerezte a címlaplányt

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 9. 17:04
VIDEÓ! Pályafutása második topkategóriás tornagyőzelmét aratta csütörtökön Antonio Esfandiari, aki megnyerte a WPT (World Poker Tour) Doyle Brunson Five Diamond Classic 10 ezer dolláros nevezésű főversenyét. Az iráni születésű egykor varázslóként tevékenykedő hivatásos kártyás jól ismert nevekkel tarkított fináléból került ki győztesen, és 32. születésnapját 860 ezer dolláros (180 millió forintos) nyereménnyel ünnepelhette.


 

Mint ahogy szerdán beszámoltunk róla, a döntőt a tavaly a Sports Illustrated címlapján mosolygó Vanessa Rousso kezdte az élről, de 27 éves dívának végül harmadik hellyel kellett beérnie.

Így is sikerült megelőznie a novemberi világbajnoki döntőben 5,5 millió dollárt besöprő John Racenert, aki negyedik lett, a párbajt Esfandiari pedig a magastétes készpénzes játékos, Andrew Robl ellen vívta.

A két nagyágyú közel azonos zsetonnal kezdte a heads-upot, a trófea és a főnyeremény sorsa az alábbi partiban dőlt el: a mágus K-J-val emelt, majd megadta riválisa Q-T-vel betolt all-injét. Az asztalra A-K-6-6-5 lapok érkeztek, így magasabb két párral Esfandiari nyert.

A közkedvelt győztes eddigi legnagyobb sikerét 2004-ben aratta, amikor megnyerte az LA Poker Classic főversenyét (és a velejáró 1,4 millió dollárt), azt a viadalt, amelyet az idén az azóta a magyar bajnokságon is győző Koroknai András húzott be.

WPT DOYLE BRUNSON FIVE DIAMOND CLASSIC, FŐVERSENY, VÉGEREDMÉNY:
1. Antonio Esfandiari 870 124 dollár
2. Andrew Robl 549 003 dollár
3. Vanessa Rousso 358 964 dollár
4. John Racener 232 271 dollár
5. Kirk Morrison 168 924 dollár
6. Ted Lawson 126 693 dollár

Néhány trükk a mágus Esfandiaritól

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megadöntőben a kétdiplomás pókerdíva
Hallottál már Vanessa Roussóról? Ha nem, akkor jobb lesz ha megjegyzed nevét, mert amellett, hogy a híres Sports Illustrated címlapján szerepelt, rendkívül intelligens és minden idők egyik legjobban kereső női pókerjátékosa....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu