Ász párt csapott agyon Tóth Richárd

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 1. 10:19
VIDEÓVAL. Nem mindennapi válogatás tagja lett az egyik leghíresebb magyar pókerjátékos, Tóth Richárd. A 29 éves profi a PokerStars Európai Pókersorozat (EPT) elmúlt öt évének legjobb leosztásait tartalmazó sorozatban kapott helyet. Honfitársunk még 2007-es koppenhágai szereplésével érdemelte ki a részvételt, ellenfele kézbe kapott ász párjának szerencsés legyűrésével.


Öt év alatt lejátszott megszámlálhatatlan leosztás közül a PokerStars kiválogatta kategóriára bontva a legjobb ötöt, először a „hogyan verjük le ellenfelünk ász párját" látható, ahol magyar játékos is helyet kapott.

 

Tóth Richárd a válogatás harmadik helyén szerepel, amikor a 2007-es EPT koppenhágai döntőjében a dán Theo Jörgensent  hatalmas szerencsével győzte le. Ellenfele kézbe kapott ász párjával összes zsetonját betolta, a magyar pedig vívódni kezdett.

 

Nagy lapja van, semmije nincs? Agyalt honfitársunk, végül csak annyit mondott: „Az ösztöneimben kell, hogy bízzak, azok pedig azt súgják, semmid nincs" – Mondta Tóth ellenfelének és megadta az all-int közepes lapjával.

 

Ezúttal megérzése csúnyán cserbenhagyta profinkat, de szerencséje nem. Hogyan verte meg a magyar a dánt? Tekintse meg videónkat, ahol emellett négy nem mindennapi partit láthatnak többek között Gus Hansennel, ahol Fortuna igencsak fogja az ász párba belefutó játékosok kezét.

 

VIDEÓ: A PokerStars válogatása, „hogyan verjük le ellenfelünk ász párját" Tóth Richárddal!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu