KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ZORAN_SZPISLJAK"
Hetedik győzelmére hajt a Győr és a Loki 2011. augusztus 25. 20:02 Hat forduló után két százszázalékos csapat vezeti a labdarúgó NB I-et, ha a tabellára nézünk, aligha törik meg a páros hibátlan szériája, hiszen a Győr a sereghajtó Zalaegerszeget, míg a Debrecen a 14. helyen tanyázó Újpestet fogadja. Ennek ellenére Csertői Aurél egy pillanatra sem bízza el magát, a Lokit pedig kevesen ismerik jobban, mint a lilák vezetőedzője, a korábbi debreceni segéd, Zoran Szpisljak. A Videoton a Honvéd otthonába látogat.
 
Messiéket másolná az Újpest 2011. augusztus 10. 14:05 Néhány órával Mészöly Géza menesztése után máris kinevezték az Újpest új vezetőedzőjét, Zoran Szpisljakot. A Debrecent is megjárt szakembert meleg kézfogással „üdvözölte a fedélzeten” Leo Beenhakker sportigazgató – egyelőre csak reménykedhetnek benne a lilák, hogy nem a süllyedő hajó fedélzetén. A tervek mindenesetre ambiciózusak.
 
„Az Anfield Road más tészta lesz" 2009. szeptember 4. 16:01 Zoran Szpisljak, a Debrecen edzője szerint ugyan nagy élmény lett volna a Real Madriddal és a Milannal egy csoportba kerülni, ám a Loki számára kisorsolt három ellenfelet is respektálni kell. A szakember a hajdúságiak hivatalos honlapján elmondta, a meglepetés eléréséhez mindenkinek a maximumot kell nyújtania a csoportmérkőzések során. Közben egyébként a BL-kereteket is le kellett adni, amelyben természetesen már az új játékosok, Laczkó Zsolt, Szélesi Zoltán, Mirszad Mijadinoszki és Feczesin Róbert is helyet kaptak.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu