KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WTA_VILAGBAJNOKSAG"
Kvitova és Azarenka a vb döntőjében 2011. október 29. 20:58 Szetthátrányból fordítva biztosította helyét a 4,9 millió dolláros WTA-világbajnokság fináléjában Petra Kvitová. A wimbledoni győztes a US Open-bajnokát, Samantha Stosurt verte 5:7, 6:3, 6:3-ra a szombati isztambuli elődöntőben.
 
Elődöntős Kvitova és Azarenka 2011. október 28. 11:02 Az idei, wimbledoni bajnok Petra Kvitova és a fehéroroszok feltörekvő csillaga, Viktorija Azarenka az év végi világelsőséget ugyan elbukta Isztambulban (erre csak matematikai volt esélyük ), de ha minden így megy tovább, közöttük dőlhet el a tornagyőzelem a 2011-es WTA-világbajnokságon.
 
Rögtön orra bukott Sarapova Isztambulban 2011. október 26. 00:34 Caroline Wozniacki küzdeni tudásával hozta az első meccsét az isztambuli WTA-világbajnokságon, és ha a következő kettőt is nyeri, akkor 2011-et is biztosan ő zárja a világranglista élén. Most már csak egy riválisa van, Marija Sarapova, de az orosz szépség rögtön tett neki egy szívességet, sérüléséből visszatérve simán kikapott Samantha Stosurtól. Így már nem hibázhat Sarapova, és imádkozhat, hogy ne meneteljen sokáig ellenfele. A torna nyitómeccsén Petra Kvitova adott leckét Vera Zvonarjovának.
 
Meghódította Moszkvát a szlovák szépség 2011. október 23. 20:31 Negyedik próbálkozásra sikerült tornát nyernie Szlovákia első számú teniszezőnőjének, Dominika Cibulkovának, érdemeit csak növeli, hogy egy premier versenyen, a moszkvai Kremlin-kupán hódította el a trófeát vasárnap.
 
Betegség döntött a vb-indulásról 2011. október 21. 12:06 Pénteken délben véglegessé vált a világ idei nyolc legjobb teniszezőnőjét felvonultató isztambuli WTA-vb mezőnye: nyolcadikként a lengyel Agnieszka Radwanska került az indulók közé.
 
WTA-vb: Clijsters elbánt a világelsővel 2010. október 31. 19:46 Idei ötödik, pályafutása negyvenedik tornagyőzelmét aratta az örökifjú Kim Clijsters a dohai WTA-világbajnokságon (4.5 millió dollár, kemény pálya). Három szettben verte a világelső Caroline Wozniackit, ő az ötödik teniszezőnő a vébé történetében, akinek sikerült a triplázás.
 
Tenisz-vb: íme, az elődöntők! 2010. október 29. 21:53 A pénteki játéknapot követően kialakult a dohai női tenisz-világbajnokság elődöntőinek párosítása. Eszerint Stosur - Clijsters valamint Zvonarjova-Wozniacki összecsapásokat rendeznek.
 
Ismét Serena nyerte a Williams-csatát 2009. november 1. 18:57 Tizenharmadszor győzte le nővérét, ennek köszönhetően az ismét világelső Serena Williams nyerte a női teniszezők 4,5 millió dollár összdíjazású WTA-világbajnokságát Dohában. A vasárnapi döntő két játszmás volt, Serena 85 perc alatt 6:2, 7:6-ra múlta felül Venust. Ráadásul a fiatalabbik Williams-lány veretlenül zárta a tornát, hiszen a csoportkörben három sikert aratott, Venust akkor három szettben verte.
 
Williams vs Williams a döntőben! 2009. október 31. 19:30 Testvérpárharcban dől el az idei WTA-világbajnokság döntője vasárnap Dohában (Sony Ericsson Championships, 4,55 millió dollár, kemény pálya), miután Serena és Venus Williams is megnyerte szombati elődöntőjét. Venus egy 83 önhibával tarkított, csúnya mérkőzésen diadalmaskodott, Wozniacki az első szettet elvesztette, a folytatásban lebrékelte ellenfelét, majd hasi fájdalmak miatt feladta a meccset.
 
Venus követte húgát a dohai elődöntőbe 2009. október 30. 20:07 A női teniszezők szezonzáró világbajnokságán pénteken a továbbjutásra esélytelenebbek kezében volt a döntés: az amerikai Venus Williams öröméhez az kellett, hogy az eddig nyeretlen Szvetlana Kuznyecova az orosz házirangadón legyőzze Jelena Gyementyjevát. Ez meglepően könnyen sikerült is neki (6:3, 6:2). A Fehér-csoportból nem kis meglepetésre Jelena Jankovics került elsőként a legjobb négy közé, miután 6:2, 6:2-re verte az erejével teljesen elkészülő Caroline Wozniackit. A fiatal dán így is pályára léphet az elődöntőben, de ehhez nem keveset kellett izgulnia.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu