KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WTA_LINZ"
Ana Ivanovics élte túl a linzi krimit 2008. október 25. 17:44 A múltheti zürichi elődöntő után Ana Ivanovics Linzben a 600 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán már a döntőbe menetelt szombaton, legyőzve a lengyel Agnieszka Radwanskát három kiélezett szettben.
 
Ivanovics búcsúztatta a hazai kedvencet 2008. október 23. 18:04 A világranglista negyedik helyére visszacsúszó Ana Ivanovics magabiztos játékkal verte a hazai pályán szereplő Sybille Bammert, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a linzi 600 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán. Az elődöntőbe jutásért az Zürichben finálét játszó, olasz Flavia Pennetta vár rá, aki a szlovák Dominika Cibulkovát búcsúztatta.
 
Tenisz, Linz: a Szávayt búcsúztató Pennetta a nyolc közé jutott 2008. október 23. 17:31 Az első fordulóban Szávay Ágnest búcsúztató olasz Flavia Pennetta a második kört is sikerrel vette, s ezzel bejutott a negyeddöntőbe a 600 ezer dollár összdíjazású linzi fedettpályás női tenisztornán.
 
Tenisz, Linz: Dominika Cibulkova lehet Szávay ellenfele 2008. október 21. 22:22 Amennyiben Szávay Ágnes szerdán győz az olasz Flavia Pennetta ellen, úgy a szlovák Dominika Cibulkova lesz az ellenfele a 600 ezer dollár összdíjazású linzi fedettpályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében.
 
Szávay Ági idei utolsó tornájára készül 2008. október 21. 14:01 Szávay Ágnes az idén, pályafutása legjobbjaként, volt már 13. is a világranglistán, ám mostanra lecsúszott a 27. pozícióba. Az utóbbi időben - rajongói és saját maga nagy bánatára - többnyire a nyitókörben búcsúzik: kikap esélyesebbtől, illetve nála jóval szerényebb képességű játékosoktól, ám azt ígéri, jövőre ismét sikerein örvendezhetnek a teniszbarátok.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu