KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WOLFSBURG"
Hivatalos: Diego az Atlético játékosa 2011. augusztus 31. 20:31 A brazil támadó középpályás Diego az Atlético Madrid 10., valószínűleg utolsó átigazolása ezen a nyáron. A Wolfsburg valamivel nyolc óra után publikálta honlapján a hivatalos megerősítést.
 
Diego: Becsaptak a Juventusnál! 2010. szeptember 5. 22:22 A brazil futballcsillag Diego abban a hitben készült a szezonra, hogy komolyan számolnak vele a Juventusnál, ehelyett elmondása szerint titokban dolgoztak eladásán. Egy szezon után máris túladtak rajta, visszakerült a Bundesligába, a Wolfsburghoz, közel tízmillió eurót veszített rajta a Juve. Nem érti a torinóiak átigazolási politikáját.
 
Diego a Farkasoké - hivatalos! 2010. augusztus 26. 17:10 Egy év után visszatér a Bundesligába a Juventus brazil karmestere, Diego, aki a VfL Wolfsburgot választotta. Tizenöt plusz két millió euróért igazol a tavalyi bajnokhoz, évi hatmillió lesz a fizetése 2014-ig.
 
A Hoffenheim lelépte az EL-elődöntőst 2010. április 25. 19:35 A tavalyi szezon első felében mutatott formáját idézte a Hoffenheim az Európa-ligában elődöntős Hamburg ellen, 5-1-re győzött a Bundesliga 32. fordulójának vasárnapi játéknapján. A Wolfsburg is kínos vereséget szenvedett a kiesés ellen menekülő Freiburg otthonában.
 
Lesz-e angol csapat a négyben? 2010. április 8. 15:33 Aki csütörtök este továbbjut, az már a döntőért játszhat az Európa-ligában, Gera Zoltán Fulhamje és a trófeára áhítozó Liverpool is erre készül. Az is elképzelhető azonban, hogy ebben a sorozatban sem marad angol alakulat a legjobb négy között!! A magyar csatár szerint gólokat kell lőniük, különben nagy bajba kerülhetnek. Rafa Benítez nagy terhet rakott Fernando Torres vállára.
 
Brazil középhátvéd a Wolfsburgban 2010. január 26. 22:07 A Wolfsburg mindenben megyegyezett Rever Humberto Alvesnek, a Gremio 24 éves középhátvédjének átigazolásáról.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu