Diego: Becsaptak a Juventusnál!

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 5. 22:22
A brazil futballcsillag Diego abban a hitben készült a szezonra, hogy komolyan számolnak vele a Juventusnál, ehelyett elmondása szerint titokban dolgoztak eladásán. Egy szezon után máris túladtak rajta, visszakerült a Bundesligába, a Wolfsburghoz, közel tízmillió eurót veszített rajta a Juve. Nem érti a torinóiak átigazolási politikáját.


„A sportigazgató Giuseppe Marotta a színfalak mögött sokáig dolgozott azon, hogy eladjon engem. Olasz játékosokból építi a csapatot, ez egy zsákutca. A sztárcsapatokat a legjobb futballistákból építik, nem veszik tekintetbe, ki milyen állampolgárságú!"

A klub átigazolási politikáját sem érti: „Sok jó játékosuk van, de egyetlen igazi klasszist sem szerződtettek a nyáron" - csodálkozott.

Azt is mondta, meg van győzödve arról, hogy áron alul adták el.

„Komoly veszteséget okozott a Juventusnak ez a transzfer. Egyszerűen nem értem! Ha közösen dolgoztunk volna rajta Marottával, biztosan jobban jártak volna, több pénzt kaptak volna, mint a Wolfsburgtól. Sok pénzt elszórt a Juve. “

Diego első mérkőzésén betalált a Wolfsburgban, igaz ez sem volt elég a győzelemhez, háromgólos hátrányból fordított a Mainz idegenben. Szalai Ádám szerezte a győztes gólt a nyitó fordulóban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu