KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WBA"
Erdei Zsolt márciusban vb-övért bokszol! 2011. január 3. 14:02 Erdei Zsolt március 12-én a spanyol Gabriel Campillo ellen mérkőzik meg a Boksz Világszövetség (WBA) félnehézsúlyú világbajnoki övéért a New York-i Madison Square Gardenben - igaz mindez egyelőre értesülés, a hivatalos bejelentésre még várni kell.
 
Kubai kihívó várhat Vitalij Klicskóra 2010. december 18. 12:07 A kubai Odlanier Solis legyőzte az amerikai Ray Austint, ezzel hivatalosan is ő lépett elő a WBC (Boksz Világtanács) ukrán világbajnokának, Vitalij Klicskónak a kihívójává.
 
A brit bokszsztár magabiztos győzelme 2009. július 19. 09:05 A vártnál jóval simábban, egyhangú pontozással győzött Amir Khan a Boksz Világszövetség (WBA) kisváltósúlyú világbajnoki címmérkőzésén az eddigi „király”, az ukrán Andrij Kotelnik ellen. A britek ásza végig jobb volt a manchesteri gálán, esélyt sem adott ellenfelének.
 
Klicsko kivégezte Csagajevet 2009. június 21. 10:32 Vlagyimir Klicsko, az IBF, WBO és az IBO övének birtokosa technikai KO-val győzte le az üzbég Ruszlan Csagajevet szombat este, megvédve ezzel világbajnoki címeit a nehézsúlyúak között a Veltins Arenában, 61 ezer néző előtt.
 
A WBA kivizsgálja Holyfield kérelmét 2008. december 30. 18:15 A WBA (Boksz Világszövetség) bejelentette, hogy kivizsgálja Nyikolaj Valujev Evander Holyfield felett aratott kétes, pontozásos győzelmét. A pontozóbírókon kívül szinte mindenki – a nehézsúlyú orosz óriás csapatát és drukkereit leszámítva – az amerikai bunyóst látta jobbnak a ringben, ennek ellenére a mérkőzés végén Valujev kezét emelték a magasba a zürichi gálán.
 
Zürich ad otthont az álommérkőzésnek 2008. november 13. 18:04 Amit eddig csak sejteni lehetett, az csütörtökön biztossá vált: Evander Holyfield és Nyikolaj Valujev december 20-án a svájci Zürichben lép szorítóba. A két gigász egészen pontosan a 13 ezer néző befogadására alkalmas Hallenstadionban méri össze erejét a Boksz Világszövetség (WBA) címéért, és amennyiben az amerikai bokszoló kezét emelik a magasba, minden idők legidősebb világbajnokát ünnepelhetjük a személyében.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu