KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VÍVÁS"
Vb-bronzérmes a magyar kardcsapat 2014. július 21. 18:30 Bronzérmet nyert a magyar férfi kardcsapat a kazanyi vívó-világbajnokságon. A Szilágyi Áron, Gémesi Csanád, Decsi Tamás, Szatmári András összeállítású válogatott az ukránok és az olaszok legyőzése, valamint az olimpiai bajnok dél-koreaiaktól elszenvedett vereség után a harmadik helyért a oroszokkal csapott össze, akiket az elődöntőben meglepetésre legyőztek a németek.
 
Ötödik lett a női párbajtőrcsapat 2014. június 12. 18:40 Az ötödik helyen végzett a magyar női párbajtőr-válogatott a strasbourgi vívó Európa-bajnokságon.
 
Végre! Magyar Eb-arany vívásban! 2014. június 7. 20:34 Aranyérmet nyert, ezzel a legnagyobb egyéni sikerét érte el Rédli András a férfi párbajtőrözők szombati versenyében a strasbourgi vívó Európa-bajnokságon. Rédli révén négy év elteltével jutott ismét Eb-aranyérem a magyar vívósportnak.
 
Eb-ezüstérmes a férfi kardcsapat 2013. június 21. 18:24 Ezüstérmet nyert a Szilágyi Áron, Iliász Nikolász, Gémesi Csanád, Gáll Csaba összeállítású magyar férfi kardválogatott a zágrábi vívó Európa-bajnokság pénteki zárónapján.
 
Magyar arany Madridban 2013. február 10. 18:16 Nagyszerű teljesítményt nyújtva aranyérmet nyert a magyar férfi kardválogatott a madridi Világkupa-fordulón.
 
Ezüstérmes a férfi párbajtőrcsapat 2012. június 20. 19:24 Ezüstérmet nyert a magyar férfi párbajtőrcsapat szerdán az olaszországi Európa-bajnokságon, Legnanóban.
 
Lesz következményük a kudarcoknak 2012. május 3. 15:45 Június végén előrehozott tisztújításra kerül sor a Magyar Vívó Szövetségben (MVSZ). A jelenlegi elnökség mandátuma ugyan csak jövőre járna le, de a testület úgy foglalt állást, hogy az olimpiai kvalifikációs küzdelmek zárultával - a vártnál gyengébb szereplés nyomán - változásra van szükség. Erős János elnök az ő további szerepvállalására vonatkozó kérdésre úgy reagált: más fogja vezetni a szövetséget a jövőben. Erős János csütörtökön, háttérbeszélgetésen többek között elmondta, hogy nyilvánvalóan nem elégedettek a megszerzett négy londoni kvótával, már csak azért sem, mert 11-13 szerepelt a célkitűzésben. Az elnökség megállapítása szerint a feltételek adottak voltak, a sikertelenségnek szakmai okai vannak. A szövetség vezetője arról is beszélt, hogy nem látják értelmét fenntartani a jelenlegi kapitányi rendszert, de egy új struktúra felállítása már az új elnökségre hárul majd.
 
Az olimpia a tét a mieink számára 2012. március 21. 13:13 Az olimpiai részvétel kiharcolása a tét a magyar válogatott számára a vasárnapi, budapesti női tőr csapat Világkupa-versenyen.
 
Az Arénában rendezzük a vívó-vb-t 2012. március 1. 18:32 "A Papp László Sportaréna ad otthont a budapesti vívó-világbajnokságnak 2013. augusztus 5. és 12. között" - közölte Füleky András, a Magyar Vívószövetség (MVSZ) ügyvezető igazgatója csütörtökön sajtótájékoztatóján.
 
Malév-leállás: sportolóink bajban vannak 2012. február 3. 10:16 A Malév péntek hajnali leállása miatt a férfi kardozók nem tudtak péntek reggel elutazni a plovdivi egyéni Grand Prix versenyre, és várhatón csak szombat hajnalra tudnak a helyszínre érni. A többi érintett magyar sportoló - kézilabdások, cselgáncsosok, asztaliteniszezők - számára egyelőre kisebb gondot jelent a leállás, ám a Kínában járt női ökölvívó-válogatott csak egynapos késéssel érkezhet majd haza Párizsból.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu