KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VALKAI ÁGNES"
Újabb búcsú a magyar vízilabdában 2012. május 25. 14:03 Benedek Tibor után egy másik meghatározó magyar vízilabdázó jelentette be, hogy befejezi: a világ- és Európa-bajnok Valkai Ágnes a jövőben a családjára és a civil életre kíván koncentrálni.
 
Visszavonul világbajnokunk 2012. május 25. 12:40 Benedek Tibor után egy másik meghatározó magyar vízilabdázó jelentette be, hogy befejezi: a világ- és Európa-bajnok Valkai Ágnes a jövőben a családjára és a civil életre kíván koncentrálni.
 
Ki volt a legjobb, Kovács vagy Janics? 2008. december 15. 21:12 A december hagyományosan az év végi összegzés ideje, nincs ez másként a sportvilágban sem. Honlapunk olvasói eldönthetik, a tíz jelölt közül kit tartanak a legjobb női versenyzőnek, ehhez támpontot is nyújtunk a kandidálók idei eredményeinek rövid emlékeztetőjével.
 
Godova Gábor: Amiért jöttünk, elúszott 2008. augusztus 19. 13:49 Nem jutott be a fináléba a magyar női vízilabda-válogatott, miután a Hollandia elleni elődöntőben egygólos (8-7) vereséget szenvedett. Godova Gábor, nemzeti csapatunk szövetségi kapitány a vereség utáni értékelésében arról beszélt, hogy abban maradtunk alul, ami különben a magyar csapat erőssége, nevezetesen a lövőerőben.
 
Godova: Megdolgoztunk a szerencséért 2008. augusztus 13. 09:11 „Az utolsó pillanatban elért döntetlen gyakorlatilag győzelemmel ér fel" - nyilatkozta Valkai Ágnes, aki parádés góllal járult hozzá az ausztrálok ellen négy másodperccel a befejezés előtt kiharcolt 7-7-es végeredményhez az olimpiai vízilabdatorna második fordulójában. Godova Gábor tanítványai számára így megmaradt az esély a csoportelsőség megszerzésére, ami egyet jelent a közvetlenül a legjobb négy közé jutással.
 
Valkai Rómából tért vissza a Honvédhoz 2008. július 21. 16:00 Valkai Ágnes az olasz női vízilabda-bajnokságban szereplő Roma együttesétől visszaigazol a Domino-BHSE Polo SC gárdájához. A magyar kiválóság egy évadnyi olaszországi légióskodás után tér vissza korábbi csapatához.
 
Bejutott az elődöntőbe a Godova-csapat 2008. július 8. 16:08 Bejutott az elődöntőbe a magyar női vízilabda-válogatott a Málagában rendezett Európa-bajnokságon. Godova Gábor szövetségi kapitány együttese 9-7-re verte Hollandiát, és a döntőbe jutásért a házigazda Spanyolországgal találkozik.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu