KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "UNIBET OPEN"
Új ász trónol a magyar pókerranglistán 2009. március 31. 13:30 A hétvégén Ausztriában 170 fős mezőnyt legyűrő Kármán Antonio vette át a vezetést az Unibet Open március eleji második helyezettjétől, Tóth Csabától a 2009-es magyar pókerranglistán. Az élmezőnyt a napokban zárult Spring Poker Festival és a budapesti viadal döntősei uralják. Az első tíz közé csak Gyarmati Gábor bregenzi bronzérme és Kaló Dénes Bahamákon elért helyezése tudta beverekedni magát. Fantasztikus márciust zártak a magyarok, hiszen 19 számottevő eredmény értek el ebben a hónapban, de vigyázat, a pókerélet csak most lendül bele igazán.
 
Ez a magyar póker örömünnepe volt 2009. március 12. 21:54 Elégedettségéről adott hangot a napokban zárult második kiemelkedő magyar földön rendezett nemzetközi pókertornáról, az Unibet Openről Kovács Jenő versenyigazgató. A SportHirado.hu-nak adott interjújában elmondta, mint mindig, most is akadtak kisebb problémák, a játék színvonalára azonban aligha lehetett panasz. Meglepte a honi játékosok erőn felüli szereplése, véleménye szerint a párbajban Tóth Csaba kicsit eltaktikázta magát. Hozzátette, egyelőre még nem kezdődtek el a tárgyalások a legfontosabb bajnokság, az EPT (Európai Pókersorozat) budapesti állomásával kapcsolatban.
 
Az ifjú magyar pókertitán csodás ezüstje 2009. március 8. 22:31 Hiába ült öt magyar a tízfős döntő asztalon, az Unibet Open főversenyét és az ezzel járó 42 millió forintot a spanyol pókeres, Alvaro Aspas Tarrazón nyerte vasárnap a budapesti Tropicana Casinóban. Az ifjú profi, Tóth Csaba szenzációs szerepléssel a második helyen zárt, Farkas Sándor a negyedik, Kaló Dénes az ötödik, Csorba Csaba a hatodik, Kovács András a nyolcadik lett minden idők második legnagyobb magyar földön rendezett pókertornáján.
 
Tóth Richárd király párral tarolt Pesten 2009. március 7. 07:57 Kitűnően kezdett az egyik legjobb magyar pókeresnek tartott Tóth Richárd pénteken, a 170 millió forint összdíjazású Unibet Open 1,650 eurós NL Hold'em-főversenyének 1/C selejtezőnapján. A 29 éves profi király párral a kezében nyert nagy partit és az előkelő 11. helyen, 58 ezer zsetonnal lépett tovább a második fordulóba. Tóthot öt honi játékos, Kovács András, Szilasi Viktória, Pálinkás Zsolt, Újvári Balázs és Kiss Lajos követte, így összesen 17 magyar pókeresnek szoríthatunk szombaton.
 
Életben maradt 10 pókeresünk Budapesten 2009. március 5. 16:19 Igazi mészárlás zajlott szerdán a Tropicana Casinóban Budapesten, ahol 120 játékosból 29-en, köztük tíz magyar érte meg a második fordulót az 450 ezer euró (140 millió forint) összdíjazású Unibet Open 1650 eurós NL Hold'em-főversenyén. A továbbjutók között találjuk a legnagyobb sztárt, Kaló Dénest de Tóth Csaba is sikeresen vette az első akadályt. Búcsúzott a korábban kitűnő online és élő eredményeket elérő Turmezey Péter.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu