KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TWENTE"
Európa-liga, nyakon öntve! - blog 2011. április 14. 17:45 A szerda bloggerünk hármaskötésének hozott szerencsét, így még az is belefért, hogy az Inter még egy nyamvadtz döntetlenre sem volt képes Gelsenkirchenben. A tippmixesdi tovább folytatódik, csütörtökre is megérkeztek ugyanis a ropogós tippek. Természetesen a mai menü szíve-lelke az Európa-liga, de azért akad egy találkozó, ami nem a második számú kontinentális kupasorozatról szól. Egy vérbeli derbiről van szó, ezzel öntötte nyakon alkalmi jósunk a csütörtököt.
 
Magyar kiállítás és gól, bajnok a Twente 2010. május 2. 16:25 Nyolcvannégy év után ismét bajnok a Twente Hollandiában, amely Fehér Csaba kiállítása után sima győzelmet aratott Bredában, a NAC otthonában vasárnap délután. Hiába duplázott Suárez és nyert az Ajax, az ezüst és a BL-selejtezős indulás jutott osztályrészül az amszterdamiaknak. Bodor Boldizsár nyitotta a gólgálát Kerkradében, 3-2-re nyert a Roda. Dzsudzsák Balázs eltiltás miatt nem játszott a címvédő AZ otthonában, 1-1-re végzett a PSV.
 
Holland álomcsapatból igazol a Juve? 2010. január 10. 17:10 A Juventusba tart a Twente brazil védőtehetsége, Douglas Franco Teixeira, az olasz klub hatmillió eurót ajánlott játékjogáért - értesült a tekintélyes Voetbal International szaklap.
 
Az Ajax ismét lecsúszott a BL-ről 2009. május 3. 16:39 Az Ajax kiütéses vereségével és a Twente magabiztos győzelmével biztossá vált, hogy az enschedei együttes indulhat a Bajnokok Ligája selejtezőiben. A Dzsudzsák Balázst nélkülöző PSV 1-1-es döntetlent ért el a Babos Gábort a kapuban tudó NEC Nijmegennel az Eredivisie 33. fordulójában.
 
Akit Ronaldóból és Ibrából gyúrtak össze 2009. április 21. 10:07 Új sorozatunkban a nemzetközi labdarúgás kimagasló tehetségeit kutatjuk fel, időutazásra hívjuk olvasóinkat a jövőbe. Kik lehetnek a következő évtized ünnepelt futballsztárjai? Tehetségfelfedezés Argentínától Japánig, Svédországtól Dél-Afrikáig: hétről hétre bemutatunk egy-egy nagy reménységet. Elsőként a Twente és az osztrák válogatott ifjú titánja, Marko Arnautovic került látókörünkbe.
 
Baltával támadtak egy holland drukerre 2008. december 18. 21:17 Szurkolói rendbontás történt a Paris Saint-Germain - Twente labdarúgó UEFA Kupa találkozó előtt, a harcoknak egy súlyosabb sérültje van, de nincs életveszélyben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu