Az Ajax ismét lecsúszott a BL-ről

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 3. 16:39
Az Ajax kiütéses vereségével és a Twente magabiztos győzelmével biztossá vált, hogy az enschedei együttes indulhat a Bajnokok Ligája selejtezőiben. A Dzsudzsák Balázst nélkülöző PSV 1-1-es döntetlent ért el a Babos Gábort a kapuban tudó NEC Nijmegennel az Eredivisie 33. fordulójában.


 

Az Ajax hű maradt az elmúlt évek szégyenteljes bajnoki szerepléséhez, ráadásul ezúttal még csak nem is a selejtezőkben pottyan ki az első számú európai kupasorozatból.

Az amszterdamiak a Sparta Rotterdam otthonában futottak bele a késbe, Vermes Krisztián csapata laza négyest hintett. A magyar játékos 21 percet kapott mesterétől a bizonyításra.

A Twente eközben 3-0-ra elintézte a már bajnok AZ Alkmaart, így a tavalyi esztendőhöz hasonlóan újra az enschedeiek próbálják meg felküszködni magukat a Bajnokok Ligája selejtezőiből a  főtáblájára. Múlt augusztusban az Arsenal foszlatta semmivé a Twente álmait.

A hazai pályán elvérző NAC Bredában egy félidőnyi  játéklehetőséget kapott Fehér Csaba. A Dzsudzsák Balázs nélkül felálló PSV a Philips-stadionban játszott 1-1-et a Babos Gábort a soraiban tudó NEC Nijmegennel.

Bodor Boldizsár eltiltását töltötte a Willem II ellen a Roda színeiben.

EREDIVISIE, 33. FORDULÓ:
Twente-Alkmaar 3-0
Sparta Rotterdam-Ajax Amsterdam 4-0
Utrecht-Feyenoord 2-2
Volendam-Groningen 0-1
NAC Breda-De Graafschap 0-1
PSV Eindhoven-NEC Nijmegen 1-1
Roda-Willem II 0-1
Heerenveen-ADO Den Haag 1-2
Vitesse Arnhem-Heracles Almelo 1-0

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu