KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TRINIDAD_ES_TOBAGOI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Trinidadi örömünnep az amerikaiak ellen 2008. október 16. 07:14 Trinidad és Tobago hazai pályán 2-1-re legyőzte az Egyesült Államok csapatát a világbajnoki selejtezők legutóbbi fordulójában a CONCACAF-zónában. A kis szigetország góljait két veterán, Russell Latapy és Dwight Yorke szerezték, így életben tartották továbbjutási esélyeiket a vb-kvalifikáció utolsó fázisába. Sven-Göran Eriksson újabb kínos eredménnyel szomorította a mexikói lakosokat, miután csapata 2-2-t játszott Kanada ellen.
 
Trinidad és Tobago: Dwight Yorke visszatér a válogatottba 2008. július 12. 12:06 Megváltoztatta döntését, és újra Trinidad és Tobago válogatottjának rendelkezésére áll az ország történetének talán leghíresebb futballistája, Dwight Yorke.
 
Újra nyert Fabio Capello Angliája 2008. június 2. 01:39 Triplázott Trinidad ellen az angol labdarúgó-válogatott, Fabio Capello alakulata ugyanis sima, 3-0-s győzelmet aratott a latin-amerikai rivális felett. A meccs találatait az Aston Villa középpályása, Gareth Barry és a Portsmouth lesipuskása, Jermain Defoe szerezte. Utóbbi kétszer is eredményes volt. Az Egyesült Államok ellen aratott múlt szerdai 2-0 után tehát tovább növelte önbizalmát a háromoroszlános gárda.
 
Veszélyben Anglia trinidadi szereplése 2008. május 23. 11:07 Elképzelhető, hogy elmarad az angol labdarúgó-válogatott június 1-i barátságos mérkőzése Trinidad és Tobago ellen, mert a mérkőzés színhelyéül szolgáló stadion bérlésével kapcsolatban problémák merültek fel.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu