Veszélyben Anglia trinidadi szereplése

Szerző: shLétrehozva: 2008. május 23. 11:07
Elképzelhető, hogy elmarad az angol labdarúgó-válogatott június 1-i barátságos mérkőzése Trinidad és Tobago ellen, mert a mérkőzés színhelyéül szolgáló stadion bérlésével kapcsolatban problémák merültek fel.


A találkozót a Hasely Crawford Stadionban rendeznék, amely a trinidadi sportminisztérium tulajdonában van, az ország labdarúgó-szövetsége (TTFF) azonban vitában áll az állami szervezettel a reklámfelületek felhasználása és a bérleti díj mértékével kapcsolatban.

 

A FIFA alelnöke, a TTFF speciális tanácsadója, Jack Warner elárulta, ha nem tudnak a minisztériummal egyezségre jutni, elmarad az Anglia elleni válogatott mérkőzés.

 

„Felkértük a szervezetet, hogy ne rúgja fel az előzetesen kialkudott egyezségünket, abban az esetben, ha ezt mégis megteszi, megbíztuk az ügyvédjeinket, hogy nyújtsanak be egy felszólító végzést a sportminiszternek a tiszteletet parancsoló feltételek elfogadására – árulta el Warner. – Ha ez sem jár sikerrel, elmarad a mérkőzés.”

 

„Ebben az esetben visszatérítjük a szurkolóknak a már megvásárolt belépők árát, és elnézést kérünk a világ labdarúgást kedvelő közönségétől. Ellenben, ha a felszólításunk mégis eredményre vezet, természetesen megrendezzük az összecsapást.”

 

A TTFF-nek azután kell szembenéznie az újabb problémával, hogy a héten egy londoni bíróság arra kötelezte a szövetséget, hogy fizessen extra prémiumot a 2006-os világbajnokságon részt vett válogatott futballistáinak.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu